Imate radi resničnostne oddaje? Potem je ta služba prava za vas. Podjetje iz Anglije išče posameznike, ki bi mesec dni spremljali oddajo za zmenke, oseba pa bi za svoje delo prejela televizijsko naročnino, poleg tega pa tudi 3500 evrov.

Ali obožujete oddaje za zmenke? Ali svoje večere preživljate v družbi Sanjskega moškega, Otoka skušnjav ali Otoka ljubezni? Potem smo izbrskali pravo delo za vas.

Aplikacija za zmenke, imenovana POM, ki bazira na iskanju partnerja na podlagi glasbenega okusa, trenutno išče nekoga, ki bi si ogledal več epizod oddaje za zmenke, podjetju pa bi nato posredoval povratne informacije o tem, kaj je šlo tekmovalcem v sami oddaji narobe.

»To počnemo zato, da pomagamo naši skupini za vsebino pri POM-u ustvariti najboljšo možnost za zmenke za naše kanale družbenih medijev, blog in e-poštno glasilo in da preprečimo, da bi posamezniki, ki uporabljajo aplikacijo, naredili enake napake kot posamezniki v oddajah,« poudarjajo pri POM-u.

3500 evrov mesečnega denarja za ogled resničnostne televizije

Uspešnemu kandidatu ponujajo 100 funtov oziroma 120 evrov na epizodo. Delo bi naj posameznik zaenkrat opravljal tri mesece, in sicer okoli sedem ur tedensko. Kar pomeni, da bi oseba za mesečno delo prejela okoli 3500 evrov.

Delovni čas je pri tem fleksibilen, POM pa bo prav tako posamezniku kril stroške televizijske naročnine oziroma naročnine posameznega pretočnega ponudnika, kot je na primer Netflix ali HBO.

»Zdelo se nam je, da bi bila odlična ideja vzeti vsakomur najljubši televizijski žanr in ga spremeniti v nekaj dragocenih življenjskih lekcij in neverjetnih vsebin za naše uporabnike,« pravi Vihan Patel, ustanovitelj aplikacije POM.

V oglasu za zaposlitev piše, da idealen kandidat ni nekdo, ki ljubi resničnostno televizijo samo zaradi tračev, ampak nekdo, ki uživa v oddajah zaradi »vpogleda v človeško vedenje«.

Kandidati morajo biti starejši od 18 let, zahteva se tudi dobro pisno znanje angleščine in zanesljiva internetna povezava. A pozor, posamezniki se lahko prijavilo le še danes preko njihovega spletnega obrazca.

Starejše novice