Darko Josipović je za nemško televizijo pojasnil, kako je prišlo do nesreče na zasneženi avtocesti in postal pravi hit na družbenih omrežjih.

Dolenjskemu špediterju Darku Josipoviću se je pred dnevi v Nemčiji pripetila nesreča. Na avtocesti A9 v smeri Müncha pred krajem Bad Klosterlausnitz je s tovornim vozilom zaradi zimskih razmer izgubil nadzor nad vozilom in zdrsnil s cestišča ter zadel v varovalno ograjo. 

Za nemško televizijo MDR je v svojevrstni nemščini pojasnil, kako je prišlo do nezgode. Kot ga je moč razumeti, vzroke za nesrečo vidi predvsem v razmerah na cestišču, razkril pa je tudi, kaj je imel natovorjeno v vozilu. V nezgodi na srečo ni bilo poškodovanih.

Poglejte si njegov hudomušen in simpatičen nastop, ki je hitro zaokrožil po spletu.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Franc s Piramide (nepreverjen)

Šajse papir, kajne grose šade :-)

Katja7 (nepreverjen)

Ja,je smesen.Ampak kakorkoli,se ga da razumet brez problemov.Koliko milijonov razne nesnage zivi desetletja v neki drzavi,pa ne znajo niti besedice njihovega jezika.Dajte se to malo razsirit po netu.Darkeca pa na miru pustite.

Alyoo17 (nepreverjen)

Zanimivo je da mi se iz svojih ljudi norcujemo z znanjem tujih jezikov.... ampak tega v Avstriji ali Nemciji ne boste doživeli 🤔 tam ti bodo še pomagali da boš lahko kaj povedal 🤔 žalostno od našega ljudstva 🤔

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Svabijan Dojcman (nepreverjen)

Daj za svaba, da vidimo ce on zna toliko slovensko.

Starejše novice