Slika je simbolična.
Policisti so konec tedna morali posredovati zaradi ogrožajočega vedenja moškega, ki je bil nevaren tako sebi kot svojcem. Nato pa je ob posredovanju policiste napadel z motorno žago.

V soboto, 23. marca, nekaj po 17. uri so sevniški policisti posredovali v zasebnem prostoru v okolici Sevnice. Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto, je moški z zdravstvenimi težavami z ogrožajočim vedenjem ogrožal sebe in svojce.

Ob prihodu policistov in reševalcev jim je pričel groziti z delujočo motorno žago in enega izmed policistov napadel.

Zoper 57-letnika so policisti uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in nudili asistenco zdravstvenemu osebju pri prevozu moškega v zdravstveno ustanovo, so še sporočili novomeški policisti.

Komentarji (2)

orožnik (ni preverjeno)

Ja, pa ja de, zdravstvene težave?, se vam ne zdi, da je zadnje čase vsaki drugi, ki počne pizdarije, označen z zdravstvenimi težavami.

kekecpašteta (ni preverjeno)

Ja glej, če se ljudi celo žvljenje izkorišča da delajo za kovance. Kamkoli prideš si klošar - brez spoštovanja. Ženske tudi že kapitalistično medijsko skoruptirane čisto.

Prideš do 60 pa se začneš zavedat da nimaš nič za pokazat - pol pa se še ti v obraz norčujejo - država in te kljuse za katere si cel lajf lomil kično.

Čudno bi bilo če se ljudem zdravstveno stanje ne bi slabšalo. Mislim statistično ne bi poklapalo.

Na koncu pa slovenci tako najraje pokažete/mo na druge kak so slabi in špukate/mo po teh ljudeh ki so zaradi tega skoruptiranega sistema dejansko zboleli.

bedarija

In reply to by orožnik (ni preverjeno)

Starejše novice