Slika je simbolična.
25-letni voznik je z objestno vožnjo ogrožal udeležence cestnega prometa, povzročil prometno nesrečo, poškodoval policistko in policista ter poškodoval dve službeni vozili.

Kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Celje in policisti Postaje prometne policije Celje so prejšnji teden obravnavali sume storitve več kaznivih dejanj.

Storitve kaznivih dejanj je osumljen 25-letnik z območja Šentjurja.

Osumljeni je z neregistriranim vozilom, na katerem je imel nameščeni ukradeni registrski tablici, objestno vozil po območju Celja in Slovenskih Konjic.

Poškodoval dva policista in policijski vozili

V Slovenskih Konjicah je povzročil prometno nesrečo. Med prehitevanjem v križišču je namreč trčil v osebno vozilo občanke, ki je pravilno vozila.

V Stranicah je obvozil policijsko blokado in skušal povoziti policistko, ki je izvajala uradno nalogo. Poškodoval je tudi policijsko vozilo.

Z nevarno vožnjo je nadaljeval po avtocesti, do izvoza Celje vzhod, kjer so ga policisti uspeli ustavili, pri čemer je trčil še v eno službeno vozilo in lažje poškodoval policistko in policista.

Z brcanjem poškodoval še vrata intervencijskega vozila policije

25-letniku, ki so ga zaradi nevarne vožnje večkrat obravnavali tudi že v preteklosti, so odvzeli prostost in ga pridržali.

V času pridržanja je z brcami poškodoval še vrata intervencijskega vozila policije.

25-letnika so v nadaljevanju privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor.

Komentarji (4)

upokojenec70 (ni preverjeno)

Vsi mi bomo pa to plačali, tako škodo na vozilih, kot bolniško policistom, potem pa še "letovanje" v zaporu, če bo "slučajno" obsojen. V "bunker" z njim pa pedreke v roke, da se mu pokaže in dokaže kje je meja. ki je ne sme prestopiti.

lopata23151245 (ni preverjeno)

večkrat obravnavan za nevarno vožnjo in potem še vedno ima izpit? narobe svet...

Politik (ni preverjeno)

Mater ta pa se je razkuril.

Rrt (ni preverjeno)

Mokro brisačo čez , na mizo dva pendreka in ,če bo pameten' bo izbral malenkost večjega' pol pa ga nasekat satana da si za vedno zapomni.

Starejše novice