Foto: Policijska postaja Rače
Policisti Policijske uprave Maribor so pri 66-letniku iz območja Policijske postaje Rače opravili hišno preiskavo in pri tem zasegli večjo količino prepovedane droge konoplja, poleg tega pa tudi orožje in več nabojev.

Policisti Policijske postaje Rače so na podlagi odredbe Okrožnega sodišča v Mariboru, zaradi suma storitve kaznivega dejanja Neupravičene proizvodnje in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog, opravili hišno preiskavo pri 66-letnem osumljencu z območja občine Starše.

Med hišno preiskavo so odkrili in mu zasegli okoli štiri kilograme posušenih rastlinskih delcev, za katere sumijo, da so prepovedana droga konoplja, dve sadiki konoplje, dva kosa kratkocevnega orožja in več nabojev različnega kalibra.

Policisti bodo zoper osumljenega, zaradi posesti prepovedanih drog, če bodo analize to potrdile, podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo zaradi nelegalne posesti orožja in streliva, pa mu bodo izdali odločbo o prekršku.

Foto: Policijska postaja Rače
Foto: Policijska postaja Rače

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bogdan (nepreverjen)

DEDEK SEJEDOBRO OBOROŽIL IN SI USTVARIL TUDI ZALOGO.

božidar (nepreverjen)

ziher veteran obupan

pohorskisvizec

Zadeti Rambo!

Starejše novice