Vir: Facebook skupina Radarji Pomurje
Že dve prometni nesreči na pomurski avtocesti danes. Ena s tragičnim izzidom.

Prometno-informacijski center za državne ceste sporoča, da je pomurska avtocesta zaprta med Pernico in razcepom Dragučova proti Mariboru.

Promet je preusmerjen na regionalno cesto.

Po prvih informacijah objavljenih na spletni strani Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje je prišlo do prometne nesreče.

Kaj se je zgodilo?

Policisti so bili ob 11.32 obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti A5, med Pernico in Mariborom, pred razcepom Dragučova, v kateri sta trčili dve vozili.

Kot sporočajo iz Policijske uprave Maribor, je po dosedanjih podatkih ena oseba umrla, dve pa sta še ukleščeni v vozilu. Na kraju so policisti, reševalci in gasilci, ki rešujejo poškodovane.

Avtocesta A5 je v smeri proti Mariboru zaprta, obvoz je urejen na izvozu Pernica. Na kraj prometne nesreče se odpravljata dežurna preiskovalna sodnica ter dežurna državna tožilka Okrožnega sodišča v Mariboru.

Vzrok nesreče vožnja v nasprotno smer?

Nekaj minut pred samo nesrečo je Prometno-informacijski center za državne ceste poročal, da na pomurski avtocesti med razcepom Dragučova in priključkom Pernica vozi vozilo v nasprotno smer.

Policija te informacije še ni potrdila.

Vir: Facebook skupina Radarji Pomurje

Do prometne nesreče pa je na istem odseku avtoceste prišlo tudi pred priključkom Sveti Jurij ob Ščavnici v smeri Lendave. Tam je zaprt vozni pas.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice