Vir: Zavod Igrišče Maribor
Na otroškem igrišču Zavoda Igrišče Maribor ob Ljubljanski ulici je ponoči prišlo do požara, ki naj bi bil celo podtaknjen. Ker želijo preprečiti podobna dejanja, prosijo za kakršnekoli informacije o storilcih.

Danes ponoči, okrog 2. ure, je prišlo do požara na otroškem igrišču ob Ljubljanski ulici v Mariboru, ki ga vodi Zavod Igrišče Maribor. Kot so sporočili iz zavoda, je bil ogenj podtaknjen, in sicer v skladovnico drv.

»Družina Lunežnik so se ravno pripeljali iz morja, opazili ogenj in takoj poklicali gasilce. Ata Lunežnik je preplezal ograjo in do prihoda gasilcev gasil s cevjo za zalivanje vrta,« razlagajo v Zavodu Igrišče Maribor.

Posredovali so gasilci Gasilske brigade Maribor in Prostovoljnega gasilskega društva Radvanje. Pogasili so okoli pet metrov lesene ograje, dva kubična metra drv, dve drevesi in grmičevje.

»Vsem gasilcem in policistom se srčno zahvaljujemo za hitro in uspešno reševalno akcijo, sosedom iz stolpnic, ki so opazili požar in klicali gasilce prav tako srčna hvala za skrb in solidarnost. Družini Lunežnik pa prav posebej, milijonkrat hvala za hitro ukrepanje in najboljšo možno reakcijo ob prihodu z dopusta,« so še sporočili iz že omenjenega zavoda.

Pri tem še dodajajo, da je nameren požig otroškega igrišča, ki leži v gozdiču med stolpnicami zlobno dejanje. »Storilca želimo najti in preprečiti morebitne nadaljnje požige. Če je morda kdo opazil podtikanje ognja, naj obvesti policijsko postajo Tabor 2,« zaključujejo v Zavodu igrišče Maribor.

Komentarji (9)

BOZIDAR (ni preverjeno)

MB v vsem šampion

Templer (ni preverjeno)

Tole je skrajno sprevrženo dejanje,ki ga je treba najostreje obsoditi!

Alenkinabratovscina (ni preverjeno)

Sramota!

BOZIDAR (ni preverjeno)

KRUH PONOČI SPI IN POLICIJA TUDI LP

Leka (ni preverjeno)

Ta gospod Lunežnik je rešil veliko ljudi.
Če bi zagorel park bi tudi objekti v bližini zagoreli. Odpovedala pa je rajonska policija ,ki varuje premoženja in ljudi .

Heh (ni preverjeno)

Če smo že zdavnaj prišli do dna, da policija obdeluje tvojo mamo. One jim ne da časa, da so naključno na pravem mestu ob točno določenem času ponoči, kakor ti pričakuješ da bodo.

In reply to by Leka (ni preverjeno)

Le (ni preverjeno)

Policiji izklopit internet ,da bodo ponoči na terenu ne pred ekrani !

In reply to by Heh (ni preverjeno)

Zlo (ni preverjeno)

Siptarcke zacnite lovit mi na nasem koncu tabora imamo zdaj mir pred njimi par susof med rebra prvo so dobli froci pol pa se stari ko so se prisli kurcit

FRAP (ni preverjeno)

To nizkotno dejanje je dejanje strahopetneža. Sprevrženošt pač nima meja. Obstaja upanje, da bo policija vsaj odkrila storilca, če je že nemočna in neuspešna pri nadzoru terena.

Starejše novice