V središču Maribora prišlo do požara.

Kot poroča Uprava za zaščito in reševanje Republike Slovenije, je prišlo ob 20.29 uri do intervencije v bližini mestnega parka Maribor in Akvarij -Terarija Maribor.

Prišlo do požara v stanovanju

Po prvih informacijah naj bi prišlo do eksplozije in posledično požara. Na delu je trenutno več gasilskih enot Gasilske brigade Maribor in reševalci, eno osebo naj bi iz stanovanja odnesli tudi z nosili.

Med stanovalci bloka je bilo na kraju dogodka slišati neuradne informacije, da naj bi bil v stanovanju zaklenjen moški, predvidoma tujec, ki naj bi grozil, da bo vse razstrelil. Zaradi tega naj bi po neuradnih informacijah posredovali tudi policisti, ki so vdrli v stanovanje in moškega priprli.

Cankarjeva in Aškerčeva ulica sta trenutno zaradi intervencije zaprti, območje je zaradi pregleda kraja dogodka zavarovano in nedostopno.

»Policisti intervenirajo na Cankarjevi ulici v Mariboru, kjer je prišlo do požara v stanovanju. Okrog 21. ure je bil požar obvladan oziroma pogašen. Ena oseba je bila odpeljana z reševalnim vozilom.  

Stanovanje je močno poškodovano, kot kaže po prvih informacijah gre za večjo premoženjsko škodo. Policisti še preiskujejo okoliščine nastanka požara,« so kmalu po požaru sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Komentarji (6)

pohorskisvizec

Ljudem se meša od plesa!

RP (ni preverjeno)

od pleše, ne od plesa.

In reply to by pohorskisvizec

BOZIDARKAPUCINAR (ni preverjeno)

NOČ IMA SVOJO MOČ

RP (ni preverjeno)

tako smo navajani na "simbolične slike" na tem portalu, da bi nam morali pod vsako pripeto sliko sedaj navesti z rdečo barvo "Slika ni simbolična!"

Leljo (ni preverjeno)

Začela se je kurilna sezona 🎃

JBT (ni preverjeno)

Maribor je nevarno mesto . Ob 18 h se ulice izpraznijo .

Starejše novice