Slika je simbolična (Foto: Miloš Vujinović).
V mariborski bolnišnici je v zadnjem dnevu prišlo do incidenta, v katerem je 37-letnica napadla medicinsko sestro.

V Univerzitetnem kliničnem centru Maribor je v sprejemnem bloku urgence 37-letna kršiteljica večkrat po glavi udarila medicinsko sestro, ki k sreči ni utrpela telesnih poškodb, so danes sporočili s Policijske uprave Maribor. 

Kot so pojasnili, so policisti kršiteljico obvladali s prisilnimi sredstvi, z reševalnim vozilom pa je bila odpeljana na oddelek psihiatrije, kjer so jo zadržali na opazovanju.  

Hudo poškodovan kolesar

Na območju Policijske postaje Ptuj so policisti obravnavali prometno nesrečo III. kategorije, v kateri je bil sam udeležen 70-letni kolesar.

Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v Splošno bolnišnico Ptuj, kjer so po pregledu ugotovili, da je kolesar utrpel hude telesne poškodbe. Kolesarju je bil izdan plačilni nalog, so sporočili mariborski policisti.

Policisti odkrili odtujeno vozilo

Prav tako so policisti Policijske uprave Maribor na območju Šentilja odkrili odtujeno vozilo, osebni avtomobil Opel Zafira.

Vozilo je bilo zaseženo in odpeljano na deponijo zaseženih vozil, zoper osumljenega pa bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Kaj so še obravnavali mariborski policisti?

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes na številki policije za komunikacijo v sili 113 prejel 320 klicev, med temi 102 interventna oziroma takšna, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V navedenem obdobju so obravnavali:

  • 23 kaznivih dejanj,
  • 32 prometnih nesreč I. kategorije,
  • pet prometnih nesreč II. kategorije, v katerih je bilo šest oseb lahko telesno poškodovanih,
  • eno prometno nesrečo III. kategorije, v kateri je bila ena oseba hudo telesno poškodovana,
  • pet prijav kršitev javnega reda in miru, od tega tri v zasebnem prostoru.

Komentarji (1)

klimatolog (ni preverjeno)

zakaj sestro doktorja bi prebutala zraven pa še kovačiča tomija ker na psih .ne bo mogla prenesti smradu zaradi odtokov in zelo kvalitetnega vzdrzevanja stavbe ,kam damo denar ga treba vprašat.

Starejše novice