Slika je simbolična.
Policisti obravnavajo grozljiv primer nasilja v družini, v katerem je hčer pretepla in poškodovala svojo mater. Ugotovili so, da je 30-letnica že več let izvajala fizično in psihično nasilje nad svojo mamo.

Včeraj so bili novomeški policisti obveščeni o nasilju v družini, pri čemer je hči pretepla in poškodovala svojo mater

Policisti so se takoj odzvali, zbrali obvestila in ugotovili, da je 30-letnica žalila svojo mamo, jo ustrahovala, brcala, lasala in udarjala po glavi. Poškodovano in prestrašeno žrtev so policisti odpeljali v bolnišnico. 

Ugotovili so še, da 30-letnica že več let izvaja fizično in psihično nasilje nad svojo mamo, vendar ta nikoli v preteklosti ni poiskala pomoči. Zaščitili so žrtev in osumljenki nasilja v družini izrekli ukrep prepovedi približevanja. Zaradi nasilja jo bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

Komentarji (5)

mirs (ni preverjeno)

Morda pa ta mati ni bila preveč uspešna pri vzgoji svoje hčerke? Za vsakim dejanjem tiči neki vzrok, čeprav je samo dejanje nedopustno. Kjer v družini ni medsebojnega spoštovanja, je pač vse mogoče.

Tinček sin od kulaka (ni preverjeno)

če bi imela očeta
ki bi uporabil pas
bi bila sedaj pridna punčka

In reply to by mirs (ni preverjeno)

Tanja flaškon (ni preverjeno)

tak pa je kriminalka
ki bo končala na električnem stoli
Vsega je kriv oče ker jo je premalo mlatil

In reply to by Tinček sin od kulaka (ni preverjeno)

mirs (ni preverjeno)

Drži.

In reply to by Tinček sin od kulaka (ni preverjeno)

totes (ni preverjeno)

ni pomembno kje je sedež, dokler je le ta sedež v Ljubljani, vi Mariborčani boste prestolnica, o vsem se bo pa odločali v Ljubljani, Mariborcani boste služili denar, v Ljubljani se bomo odločali kam s tem denarje, saj ni važno kje je sedež, dokler je v Ljubljani... Lepo fopa o decentralizaciji

Starejše novice