Slika je simbolična.
Policisti so našli truplo novorojenčka, ki so ga prepeljali na obdukcijo. Policija več podatkov o primeru ne izdaja, znano je le, da mamo, katere identiteta ni znana, še iščejo.

V Hlevnici v Zagorju, blizu meje s Slovenijo, so našli truplo novorojenčka, poroča hrvaški Danas.hr.

To so za hrvaški medij potrdili tudi na Policijski upravi Krapina-Zagorje, kjer pa so poudarili, da o primeru nimajo več informacij in da so truplo prepeljali na obdukcijo. 

Prav tako hrvaški policisti niso odgovorili, ali obstaja sum kaznivega dejanja, zaradi preiskave, ki je v teku. 

Kot še poroča hrvaški Danas.hr, so dojenčka našli ob cesti, blizu meje s Slovenijo, zato je pričakovati, da se bo preiskava razširila. Mamo, katere identiteta za zdaj ni znana, še iščejo.

Kot piše Jutarnji list, so truplo odkrili med odpadki. Indentitete mame še niso odkrili, policisti tako preverjajo vse nosečnice v okolici. 

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
vasilij (nepreverjen)

to slovenke mečejo stran svojo deco na hrvaško stran samo da bi izgledalo da je to storila hrvatica

Rusi ... Sovje… (nepreverjen)

Jutarnji/vijesti/svijet/mi-smo-za-ruse-bili-divljac-za-odstrel-i-75-godina-nakon-kapitulacije-nacista-masovna-silovanja-njemica-u-reziji-sovjetskih-vojnika-su-tabu-tema-

Jutarnji/vijesti/svijet/dan-kad-se-povukla-porazena-crvena-armija-mislili-su-da-idu-na-lak-zadatak-a-sve-se-pretvorilo-u-krvavi-rat-u-kojem-je-poginulo-15.000-vojnika

In reply to by vasilij (nepreverjen)

Starejše novice