Slika je simbolična (foto: Bobo).
Po včerajšnjem grozljivem primeru, ki se je zgodil na območju Policijske postaje Ruše, v katerem je 29-letnik večkrat zabodel 48-letno žensko, je znanih nekaj več podrobnosti. Preverite, kaj naj bi se dogajalo.

Včeraj smo poročali o primeru, ki se je včeraj opoldne zgodil na območju Policijske postaje Ruše, natančneje v kraju Lehen na Pohorju, v katerem je 29-letni moški večkrat zabodel 48-letno žensko, nato pa s kraja odšel.

Poškodovano žensko so z reševalnim vozilom prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, osumljenca pa so nato kaj kmalu prijeli. Kriminalisti sicer intenzivno nadaljujejo s preiskavo kaznivega dejanja. 

Večer pa pri tem poroča, da je 29-letnik taščo zabodel v vrat, napad pa je prijavila sama.

Sedaj pa je znanih nekaj več podrobnosti. Kot poročajo Slovenske novice, naj bi 29-letnik iz Zgornjega Lehna na Pohorju poiskal svojo 49-letno nesojeno taščo. Med njima se je vnel prepir, 29-letnik pa je pograbil nož in jo večkrat zabodel.

Moški je po dejanju pobegnil, njegovo iskanje pa je potekalo tudi s policijskim helikopterjem. 49-letnica je pri tem zbrala še toliko moči, da je poklicala reševalce, ki so jo prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor.

Slovenske novice še poročajo, da naj bi imel osumljenec hude psihične težave, zdravljenje pa je odklanjal.

Moški, ki je zabodel 22-letnico, jo je že nekaj časa zalezoval

Včeraj smo prav tako poročali o primeru, v katerem je zjutraj moški na območju Postojne večkrat zabodel 22-letno žensko, ki so jo nato odpeljali v bolnišnico, osumljenca pa so prijeli na naslovu bivanja v Postojni.

Slovenske novice sedan poročajo, da so krajani nekaj po sedmi uri zaslišali krike na pomoč, pri čemer so na tleh našli krvavo 22-letnico. Po njihovih informacijah je bila punca še pri zavesti, mimoidoči pa so ji skušali pomagati po najboljših močeh

Punca je sicer pred desetimi leti v Slovenijo prišla iz Bosne in Hercegovine, tukaj pa se je tudi poročila in je srečno poročena. Slovenskim novicam je še uspelo izvedeti, da jo je moški, ki jo je nesrečno zabodel, že nekaj časa zalezoval, vanjo pa je tudi zaljubljen, čeravno je tudi sam poročen in mu je povedala, z njim ne želi ničesar. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice