Policisti so bili konec prejšnjega tedna obveščeni, da svojci pogrešajo 97-letno žensko iz območja Ljubljane. V razgovorih je bilo ugotovljeno, da naj bi za njo skrbel 67-letni svojec, ki ostalim svojcem že več let onemogoča stike z njo. 

Pri nadaljnjem zbiranju obvestil je bila 95-letna ženska najdena mrtva v enem izmed stanovanj na območju Ljubljane.

»Vzrok za smrt osebe še ni znan, je pa gospa po do sedaj zbranih podatkih nastopila že pred nekaj leti. Ves ta čas je osumljenec svojcem lažno prikazoval, da je oseba živa, prav tako je bil pooblaščen in je dvigal njene prihodke,« so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

67-letnemu osumljencu je bila zaradi suma kaznivega dejanja skrunitve trupla, povzročitve smrti iz malomarnosti in goljufije odvzeta prostost za čas, da so se zbirala obvestila.

Z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin dogodka bodo  policisti nadaljevali, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno tožilstvo. 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pri mej dus (nepreverjen)

dokler ti drzava nic ne daje, je ne briga kje si. ko pa ti izplacuje penzijo, pa se moras en krat na leto tja pojavit drugace ti ukinejo penzijo. Nima smisla da lazete, ker vsi poznamo kaksega upokojenca.

porca (nepreverjen)

jebat ga, če pa nas država uničuje ker nam ne daje tolko keša kot bi lahko normalno, spodobno in dostojno živeli. ni nič za čuditi se.

Starejše novice