Slika je simbolična.
Med košnjo trave se je traktor prevrnil na stran in poškodoval 26-letno osebo, ki so jo poškodovano z rešilcem prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor.

Mariborski policisti so obravnavali nesrečo pri delu na travniku, ki se je zgodila včeraj, 6. julija, v popoldanskem času, na območju Policijske postaje Šentilj. 

Ugotovljeno je bilo, da je 26-letna oseba s traktorjem kosila travo na strmem terenu. Med košnjo se je traktor prevrnil na stran.

Oseba je s traktorja odskočila, vendar se je pri tem telesno poškodovala in bila z reševalnim vozilom odpeljana v Univerzitetni klinični center Maribor, kjer je bilo ugotovljeno, da je zadobila lahke telesne poškodbe. 

Gmotna škoda, ki je nastala na traktorju, znaša po nestrokovni oceni okrog tri tisoč evrov.

Policisti so na kraju opravili ogled kraja nesreče, preverili okoliščine in zbrali obvestili, pri čemer so, med drugim ugotovili, da oseba, ki je upravljala s traktorjem, poseduje ustrezno veljavno vozniško dovoljenje.

Kaj so še obravnavali mariborski policisti?

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes, prejel 246 klicev, med temi 99 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času so obravnavali tudi:

  • 16 kaznivih dejanj,
  • deset prometnih nesreč I. kategorije,
  • deset primerov povoženja divjadi in
  • deset prijav kršitev javnega reda in miru, od tega pet v zasebnem prostoru.

Starejše novice