Slika je simbolična.
Mariborski policisti poročajo o dogajanju v preteklem dnevu.

Mariborski operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 257 klicev, od tega 117 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času so obravnavali tudi:

  • 20 kaznivih dejanj,
  • 24 prometnih nesreč I. kategorije,
  • ena prometna nesreča II. kategorije,
  • ena prometna nesreča III. kategorije,
  • 10 prijav kršitev javnega reda in miru, 6 na javnem kraju in 4 v zasebnem prostoru.

Kolesar trčil v osebno vozilo in utrpel hude poškodbe

Na območju Policijske postaje Slovenska Bistrica se je v dopoldanskem času zgodila nesreča pri delu s traktorjem. Voznik traktorja je utrpel hudo telesno poškodbo in je bil s helikopterjem odpeljan v Univerzitetni klinični center Maribor.

Policisti Policijske postaje Maribor so proti večeru obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, ki se je zgodila na območju Dogoš. Voznik kolesa ni upošteval pravil prednosti in je trčil v prednji desni del osebnega avtomobila, ki je pripeljal po prednostni cesti.

Zaradi trčenja je kolesar utrpel hude telesne poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Univerzitetni klinični center Maribor. Zoper kolesarja sledi hitri postopek z odločbo, zaradi neupoštevanja pravil prednosti, zoper voznika osebnega avtomobila pa obdolžilni predlog, ker je vozil vozilo pod vplivom alkohola (0,62 mg/l).

Komentarji (1)

Matejko (ni preverjeno)

Kje so policaji na kolesih ? Včasih smo dirkali do Ptuja .

Starejše novice