Na območju Gorišnice je kolesar trčil v peško.

Policijski Policijske uprave Maribor sporočajo, da je na območju Policijske postaje Gorišnica včeraj kolesar trčil v peško, ki je hodila pred njim. 

Peška se je lažje telesno poškodovala. Zaradi kršitve cestno-prometnih predpisov so policisti kolesarju izdali plačilni nalog. 

Na Gruškovju odkrili tri tujce

Na mejnem prehodu na Gruškovju so policisti včeraj, med tovorom v tovornem vozilu srbskih registrskih označb, odkrili tri tujce. Državljani Afganistana so bili predani hrvaškim varnostnim organom. 

Včeraj popoldne so policisti na območju Podlehnika obravnavali še deset tujcev. Državljani Indije so zaprosili za mednarodno zaščito in bili odpeljani v azilni dom. 

Kaj se je še dogajalo? 

Mariborski  operativno komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes,  prejel  193 klicev, od tega 83 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno  posredovanje  policije.  V  tem  času so obravnavali dva primera nedovoljenega prehoda državne meje.

V opisanem času so obravnavali tudi:

  • dvanajst kaznivih dejanj,
  • enajst prometnih nesreč I. kategorije,
  • dve prometni  nesreči  II.  kategorije,  v katerih sta se dve osebi lažje telesno poškodovali
  • šest povoženj divjadi,
  • osem prijav kršitev javnega reda in miru, 4 na javnih krajih in 4 v zasebnih prostorih,
  • eni osebi je bilo zaseženo vozilo,
  • dva požara. 

Komentarji (3)

Ubup (ni preverjeno)

Lista kolesarjev in pešcev Maribor naj stopi na ulico in preveri kakšno stanje je v peš coni in kdo se vozi po pločnikih Maribora !

Ubup (ni preverjeno)

Poziv je namenjen predvolilnemu udejstvovanju Liste ,da njihovi nekdanji volivci spoznajo koga v bodoče ne bodo volili .

In reply to by Ubup (ni preverjeno)

Franc s Piramide

Toti na dveh kolesih so pešcem bolj nevarni kot vsi drugi. Motorizirani, elektrificirani, divjaki.

Starejše novice