Slika je simbolična.
Širi se novica o domnevnem posilstvu dekleta v Tivoliju. Koliko je res na tem?

Po objavah o domnevnem posilstvu dekleta v Tivoliju in pojasnilu Policijske uprave Ljubljana zainteresiranim javnostim, da se dogodek ni zgodil in da niso prijeli prijave podobnega dogodka na tem območju, se novica še vedno širi, s tem pa zavaja in vznemirja javnost.

Z ljubljanske policijske uprave so zato sporočili, da tovrstnih dogodkov ne prikrivajo, kot jim očitajo nekateri, ampak navedbe, kadar o njih poizveduje zainteresirana javnost, bodisi potrdijo bodisi ovržejo – odvisno od tega, ali se je dogodek dejansko zgodil.

»Potrebno pa je razumeti, da posameznih detajlov takih dogodkov ne moremo pojasnjevati, saj bi tako povzročili sekundarno viktimizacijo žrtve. Skrb za žrtve kaznivih dejanj, še posebej na področju, ki tako močno posega v intimo posameznika, pa je nujna in jo v policiji obravnavamo z vso skrbnostjo,« so še sporočili z ljubljanske policijske uprave.

Komentarji (11)

JBT (ni preverjeno)

V sredo se je na nekdanjem twitterju, zdaj omrežje X, na profilu Krščanski možje, pojavil zapis, da so po njihovih neuradnih informacijah ob šestih zjutraj v Tivoliju posilili 22-letnico, ki je šla teč. Pripisano je, da naj bi šlo za štiri migrante, dodan je bil še komentar: »Zaznamovano, če ne celo uničeno je še eno mlado življenje. Bosta policija in vlada čakali na smrtne žrtve?« Enako je delil Janez Janša n twiterju . Upam,da ga spravijo na Dob .

Slo22 (ni preverjeno)

Zakaj? Ker deli nekaj kar se je res zgodlo? Policija pa prikriva? Zato bi ga dal ba dob?

In reply to by JBT (ni preverjeno)

Remi (ni preverjeno)

Na Dobu so ob petkih čufti ....👮‍♂️👮‍♂️

In reply to by Slo22 (ni preverjeno)

Šumar (ni preverjeno)

Izmed vseh čefursko-migrantskih pizdarij boste zdaj zatapkali še eno svinjarijo!!! Lažete lastnim državljanom samo da ugodite koruptivni politiki eu...

In reply to by JBT (ni preverjeno)

Kurbinsin (ni preverjeno)

Yugo Siptarski Migranti

Remi (ni preverjeno)

Policija razbija govorice ....ne me basat ite v rit !

orožnik (ni preverjeno)

Zanimivo, ko je treba demantirati, se takoj oglasijo, ko pa se dejansko zgodi, sploh, če so vpleteni migranti, pa rabijo celih 14 dni, da objavijo, pa še to potem, ko se Požar ali drugi desni mediji o tem razpišejo. Kroži nepreverjena novica, da sta dva Maročana v LJ oropala prodajalca cvetja, baje oborožena, če bo takojšen demanti, se to ni zgodilo, če pa bo 14 dni, pa se verjetno je.

Niko i ništa (ni preverjeno)

migrantsko sranje

In reply to by orožnik (ni preverjeno)

Urška zabuhla (ni preverjeno)

ne verjamem o kakšnem posilstvu
Zakaj pa mene ne posilijo
ko sem v parku že takoj ko se stemni

pohorskisvizec

Ker si grda, ko konjska smrt!

In reply to by Urška zabuhla (ni preverjeno)

mislimmmm (ni preverjeno)

jjanšisti širijjo lažne novice

Starejše novice