Slika je simbolična.
Na območju Makol je prišlo do spolnega napada, je za uredništvo potrdila Policijska uprava Maribor.

Na Policijski upravi Maribor so za uredništvo potrdili, da je na območju Makol prišlo do kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost

»Potrdimo lahko, da obravnavamo tovrstno kaznivo dejanje, ki naj bi bilo storjeno na območju Makol. Zaradi interesa preiskave in navedenih razlogov sekundarne viktimizacije žrtve, več podrobnosti ne moremo podati,« so pojasnili na mariborski policijski upravi. 

Dekletu naj bi podtaknili drogo

Na spletni medij Lokalec.si naj bi se obrnila bralka, ki je razkrila, da je do grozljivega dogodka prišlo pretekli teden. Mlajšemu dekletu naj bi podtaknili drogo in jo posilili. 

»Obračamo se na vas v dobri veri vseh žensk. Želimo si, da bi to prišlo v javnost, ker je najverjetneje precej takih zgodb, ki ostanejo skrite zaradi strahu,« je za omenjeni medij povedala bralka. 

Opozorilo policije ...

Kazniva dejanja zoper spolno nedotakljivost so dejanja spolnega, fizičnega in psihičnega nasilja. To je za žrtve eden najhujših posegov v osebnostno celovitost. 

Posledice nasilja so za žrtve zelo hude. Okrevanje je dolgotrajno, zaradi posledic spolnega nasilja pa je lahko življenje žrtve za vedno zaznamovano in spremenjeno.

Policija pa zagotavlja, da spolno nadlegovanje oziroma kazniva dejanja zoper spolno nedotakljivost obravnava prioritetno in še posebej obzirno do žrtev.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
SLO (nepreverjen)

Takšne golazni treba takoj dati pod ključ.

Robin hud. (nepreverjen)

Se prej pa kastrirat! Vseeno, naj bo se tako neclovesko.... Vedli so da se to nesme, jajca odrezat pa iz tega narediti medijski halo!!!! Bojo v bodoce razni psihopati dobro razmisljali preden bojo kaj podobnega izvajali!

In reply to by SLO (nepreverjen)

Katja7 (nepreverjen)

Bo treba spremenit zakonodajo,glede na to,da ne izdajo imen.Včasih je res škoda,da nimamo kakšne šeriatske kazni,bi bila veliko bolj učinkovita kot pa trošenje davkoplačevalskega denarja za tako nesnago.Tak folk je že v osnovi bolan,da sploh pomisli in naredi nekaj tako sprevrženega.Zapor ne bo nič pomagal.Mogoče edino lobotomija.

Milanka1234 (nepreverjen)

Res je...

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Starejše novice