Slika je simbolična (foto: Bobo).
V Radljah ob Dravi v pretepu, ki se je odvil v bližini osnovne šole, je bilo pet oseb lažje poškodovanih.

Celjski policisti so bili včeraj, nekaj pred 16. uro, obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na igrišču v bližini Osnovne šole Brezno na območju Radelj ob Dravi, v kateri se pretepa več oseb. 

Na kraj je bilo poslano več policijskih patrulj. Policisti so na kraju z zbiranjem obvestil in ogledom kraja ugotovili, da je bilo v pretepu udeleženih osem osebstarih od 16 do 53 let

Policisti so na kraju ugotovili, da se je pet oseb, starih od 16 do 21 let, nahajalo v bližini igrišča v Breznem. Okoli 15.45 ure so se do njih pripeljali trije moški stari od 22 do 53 let. 

Pri tem je 49-letni domačin pristopil do 18-letnega moškega in ga s kovinsko palico udaril po glavi. Po besedah policije je zaradi tega med njima prišlo do pretepa, prav tako so se pričele med seboj pretepati ostale osebe, ki so bile na kraju. 

Policisti so ob prihodu na kraj vzpostavili red in preprečili nadaljnjo kršitev javnega reda in miru. Pri pretepu je bilo pet oseb lažje telesno poškodovanih, od tega en mladoletnik.

Policisti v zvezi navedenega pretepa zbirajo obvestila o sumu storitve kaznivega dejanja nasilništva in lahke telesne poškodbe. Po končani preiskavi bodo zoper vse osumljene podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo. Prav tako so zasegli palico, katero je v pretepu uporabil eden izmed udeleženih v pretepu.  

Zaradi kršitev določil zakona o nalezljivih bolezni bodo policisti zoper polnoletne kršitelje izdali plačilne naloge, zoper mladoletne kršitelje pa obdolžilne predloge na pristojno Okrajno sodišče, saj niso upoštevali varnostne razdalje in uporabljali zaščitnih sredstev.

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Tinček Kulak (ni preverjeno)

To so bili sigurno Džokoni
ali pa pohorci

dd (ni preverjeno)

HAHAHAH NAMESTO DA BI JIH OBSODLI ZA FIZIČNI NAPAD NA KOMAJ POLNOLETNO OSEBO JIH BOJO PRIJAVLI ZA TO KER NISO IMELI RAZDALJE IN MASK, PA TA DRŽAVA JE ŠLA TOTALNO V KURAC S TEM COVID NATEGOM DRŽAVNI UDAR JE EDINA REŠITEV

janko špehsvinjski (ni preverjeno)

to so morda bili pripadniki novega pohorskega bataljona

In reply to by dd (ni preverjeno)

Heh (ni preverjeno)

Tukaj se vidi, kako idiotski je dd in kako ne razume kar prebere. Lepo piše, da zbirajo obvestila in bodo padle ovadbe glede napadov, medtem pa so že dobili plačilce zaradi neupoštevanja odlokov, ker to se je lahko takoj brez pričevanj itd. dokazalo.
Tak retardiranec ki še najbolj preprostega članka ne zna prebrati potlej soli pamet glede virologije - covida. AHAHAHAHAHAHHAHAHA
Pa kak poseben člen je točno "napad na komaj polnoletno osebo"? AHAHAHAHAHHAHAHA
Ti nebi znal iz čevlja vodo zlit tudi če bi bila navodila za to napisana na peti. Zdaj se vidi čemu koristijo splavi, ljudje.

In reply to by dd (ni preverjeno)

2021 (ni preverjeno)

sigurno je bil ta mali bosanc
ker tisti imajo tak trde buče
da ga lahko s železno palico lopneš po betici

beter (ni preverjeno)

bosanke pa rade dajo noge narazen

In reply to by 2021 (ni preverjeno)

Odprte oči (ni preverjeno)

dd edino pravilno.

Starejše novice