Slika je simbolična (foto: Bobo).
Policijska uprava Maribor poroča o dogajanju v preteklih štiriindvajsetih urah.

Policisti Policijske uprave Maribor so bili včeraj popoldne obveščeni o prometni nesreči na območju Kamnice, v katerem je bilo udeleženo gasilsko vozilo, ki je bilo na nujni vožnji

Policisti Postaje prometne policije Maribor so opravili ogled kraja prometne nesreče, pri čemer je bilo ugotovljeno, da se je gasilsko vozilo v ovinku prevrnilo. 

V vozilu sta bili dve osebi, ki sta bili z reševalnim vozilom odpeljani v Univerzitetni klinični center Maribor in sta, po do sedaj zbranih obvestilih, utrpeli lahke telesne poškodbe

Policisti so vozniku odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,00 miligrama alkohola v izdihanem zraku. Zoper voznika bo uveden prekrškovni postopek.

Kaj se je še dogajalo?

Policisti so v Kamnici včeraj popoldne obravnavali voznika, ki je neregistriran osebni avtomobil vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo mu je bilo zaseženo, sledi obdolžilni predlog.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji s področja premoženjske kriminalitete izstopata vloma v stanovanjski hiši na območjih Policijske postaje Podlehnik in Policijske postaje Lenart, pri čemer so neznani storilci odtujili gotovino in zlatnino, skupna materialna škoda pa znaša po nestrokovni oceni policistov 2000 evrov, oziroma 7500 evrov.

Mariborski operativno-komunikacijski center je sicer med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 156 klicev, med temi 66 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času so obravnavali tudi:

  • 15 kaznivih dejanj,
  • pet prometnih nesreč I. kategorije,
  • eno prometno nesrečo II. kategorije,
  • eno vozilo je bilo zaseženo vozniku,
  • deset prijav kršitev javnega reda in miru, od tega pet v zasebnem prostoru.

Komentarji (2)

mislimmmm (ni preverjeno)

kaki naslov! kot da je bil ful pijan!

gost 22 (ni preverjeno)

"preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,00 miligrama alkohola v izdihanem zraku. Zoper voznika bo uveden prekrškovni postopek." Zakaj

Starejše novice