Slika je simbolična.
Policija poroča, da je danes v prometni nesreči na območju Kozjega vrha nad Dravogradom umrl 69-letni voznik kmetijskega traktorja.

Danes, nekaj po 14. uri, so bili celjski policisti bili obveščeni o prometni nesreči na območju Kozjega vrha nad Dravogradom, v kateri je umrl voznik kmetijskega traktorja.

69-letni voznik kmetijskega traktorja je vozil po dovozni cesti v hrib in zapeljal levo ter se prevrnil.

Voznik je padel iz kabine ter na kraju zaradi poškodb umrl.

Policisti opravljajo ogled kraja prometne nesreče.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

že vsak teden se nekdo ubije s tem traktorjem, to pa se zgodi ko lahko vsak kmet vozi težko mehanizacijo brez kakršnekgakoli izpita za traktor, narod kmetavzarjev, ne vem če je še kje na svetu toliko smrti s traktorjem na milijon prebivalcev kot pri nas.

dd (nepreverjen)

sem že videl kako gre traktorist na cesti prehitevat traktorista, ali pa ko traktorist iz njive kar svobodno zapelje na cesto brez kakršnegakoli preverjanja če prihaja avto, da pa greš potem v hrib na spolzki tener kjer sploh ni asfalta vozit traktor pa je tako samomor, pač nizek IQ teh voznikov, morali bi narediti inšpektorski nadzor nad vozniki traktorjev in bi morali vsi imeti opravljen izpit za traktor in poseben tečaj varne vožnje traktorja

In reply to by dd (nepreverjen)

Žalost (nepreverjen)

Sožalje družini

Starejše novice