Na železniškem mostu ob Mlinski ulici v Mariboru se je včeraj zgodila huda nesreča, v kateri je vlak trčil v mladoletno osebo. Sedaj so policisti sporočili nekaj več podrobnosti nesreče.

Kot smo že poročali, je na železniškem mostu čez Dravo v Mariboru, ob Mlinski ulici, včeraj, okoli 17.17, vlak trčil v osebo, je prva poročala Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Gasilci Gasilske brigade Maribor so poškodovano osebo prenesli do reševalnega vozila, reševalci Nujne medicinske pomoči Maribor pa so jo prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor.

»Vlak je povozil eno osebo, naložili smo jo v reševalno vozilo. Ob reševanju je bila oseba še živa,« so za Mariborinfo pojasnili iz Gasilske brigade Maribor.

Sedaj pa so s Policijske uprave Maribor posredovali nekaj več informacij o včerajšnji hudi nesreči.

Mladoletna oseba ostaja v kritičnem stanju

Policisti nadaljujejo s preiskavo okoliščin včerajšnjega trčenja vlaka z mladoletno osebo v Mariboru, so danes sporočili s Policijske uprave Maribor.

»Včeraj je bil opravljen ogled kraja nesreče, ki sta se ga udeležila tudi dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka. Mladoletna oseba ostaja v kritičnem stanju,« so še sporočili mariborski policisti.

Več informacij pa niso podali.

Komentarji (1)

Rq (ni preverjeno)

to ni nič kaj novejšega kot včeraj. samo več besed za nič informacij.

Starejše novice