Posnetek zaslona videa aretacije, ki ga je v naše uredništvo poslal bralec.
Na območju kidričevske gramoznice se je te dni odvijala prava drama. Nasilni razgrajač pa jo je odnesel z denarno kaznijo.

Na območju Športno rekreacijskega centra Green Lake se je 21. junija v popoldanskih urah pojavil moški z motoristično čelado. Oblečen je bil v potapljaško obleko, v rokah pa je nosil bejzbolsko palico. 

Po pričevanju očividcev je nadlegoval nič hudega sluteča dekleta in nekatera celo otipaval. 

Moški je stari znanec policije

Policisti Policijske postaje Ptuj so pri incidentu posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru. 

Na Policijski upravi Maribor so za urednitvo pojasnili, da se je 30-letnik nasilno in drzno vedel do občanke

Kršitelj nato v postopku s policisti ni upošteval zakonitega ukaza in zato mu je bil izdan plačilni nalog, ki predpisuje kazen v višini 250,38 evrov. 

Kazen pa je dobil tudi za neupoštevanje zakonitega ukrepa uradnih oseb, čemur je pripisana kazen 333,83 evrov. Skupaj so ga policisti torej oglobili za 584,21 evrov. 

Poskrbel že za več incidentov

»Moškega smo v zadnjih letih na Policijski upravi Maribor že obravnavali,« so policisti potrdili informacijo uredništva, da je 30-letni moški stari znanec policije. 

Po neuradnih, a zanesljivih informacijah uredništva gre za istega moškega, ki je v začetku junija na avtocesti Prepolje - Maribor povzročil splošno nevarnost. Takrat je moški s čelado na glavi skočil v avtomobil na avtocesti in se kot sopotnik odpeljal. Po poročanju Večera se je lov končal pri izvozu na Ptujsko cesto. 

Večer je takrat še poročal, da so od virov blizu policije izvedeli, da se je za moškim s čelado podil možakar, ki je sumil, da je nameraval vlomiti v hišo njegove matere.

Po drugih neuradnih informacijah gre za moškega, ki agresivno prosi za denar in kdaj pride tudi v kakšno hišo.

Na policijski upravi dodajajo, da se lahko občani v podobnih primerih vedno obrnejo na policiste, bodisi z obiskom policijske postaje ali pokličejo na 113.

Komentarji (6)

Alenka Buzerantovšek (ni preverjeno)

grda je za tri smrtne grehe

pohorskisvizec (ni preverjeno)

Flaškonca je lepa, ko jutranja zarja...

PuklastiVanč (ni preverjeno)

Green Lake? Prav ljupko ... vaško, slovensko, dravskopoljsko ...
Me spominja na par (zgodba ni izmišljena), ki je svoji hčeri dal ime Dezire (fonetično). Ta mala, živa kot hudič med drugim spleza na drevo, ko zakriči mama:"Dezirej, ne plejži gor po drevi, da si mi takoj dulma!" ... Green lake, kjer niti boogie man ni fejk (fake) ...

nagajivček (ni preverjeno)

ozdravljen bo, ko bo brez jajc ~!~

Karl Marx (ni preverjeno)

prej bo pa še tvojo mamo nategnil

In reply to by nagajivček (ni preverjeno)

Zikollino (ni preverjeno)

ali

In reply to by Karl Marx (ni preverjeno)

Starejše novice