Foto: BFV Feldbach
Znane so nove podrobnosti nesreče, ki se je včeraj zgodila na avstrijskem Štajerskem in je terjala dve življenji. Hudo nesrečo je povzročil Slovenec, ki naj bi zaspal za volanom.

Dan po hudi nesreči, v kateri sta ugasnili dve življenji, so avstrijski mediji postregli z nekaj več informacijami. Kot poročajo, je nesrečo pozvročil 23-letni Slovenec, ki naj bi med vožnjo zaspal za volanom, zavil na nasprotni pas in čelno trčil v nasproti vozeči avtomobil.

Poleg njega so bile v avtomobilu s slovenskimi tablicami še tri Slovenke iz Pomurja.

Kot pišejo avstrijski mediji, se je četverica vračala iz nočne izmene službe, poleg voznika pa so bile v avtomobilu še tri ženske stare 32, 43 in 46 let. Umrli sta ženski stari 43 in 46 let. Slednja je preminila že na kraju nesreče, 43-letnica pa je življenje izgubila v bolnišnici. Nesreči naj bi sicer botrovala utrujenost. 

Ostali trije poškodovani naj bi bili izven življenjske nevarnosti in se zdravijo v bolnišnici. Cesta je bila po nesreči dlje časa zaprta, na delu pa so bili poleg reševalcev in policistov tudi številni gasilci. 

Udeležencem nesreče naj bi prva na pomoč priskočila zdravnica, ki je bila ravno na poti na delo in je na prizorišče pripeljala tik po trčenju. Ob tem dodajmo, da soboški policisti o nesreči niso bili obveščeni.

Kot so dejali na Policijski upravi Murska Sobota, jih avstrijski kolegi obvestijo takrat, ko je potrebno kontaktirati svojce.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
zlatni casi (nepreverjen)

Akumulator so pozabili izklopiti.

Starejše novice