V tragični prometni nesreči so bila udeležena tri vozila - dva osebna avtomobila in eno tovorno vozilo. 

Kot smo zjutraj že poročali, so bili mariborski policisti danes ob 6.33 obveščeni, da se je na glavni cesti Slovenska Bistrica - Ptuj, pri odcepu za Pragersko oziroma nekaj sto metrov naprej, v smeri Ptuja, zgodila prometna nesreča s smrtnim izzidom.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Maribor, so v nesreči udeležena tri vozila, ena oseba je bila v vozilu še ukleščena in je bila že odpeljana v bolnišnico, druga pa je v prometni nesreči umrla.

Samostojni policijski inšpektor Boštjan Koletnik iz Oddelka za cestni promet Sektorja uniformirane policije Policijske uprave Maribor je pojasnil, da sta bila v prometni nesreči udeležena dva voznika osebnih avtomobilov in en voznik tovornega vozila

Na kraju prometne nesreče zaradi posledi trčenja je umrl 71-letni voznik osebnega avtomobila, 29-letni voznik drugega avtomobila pa je bil zaradi hudih telesnih poškodb prepeljan v Univerzitetni klinični center Maribor.

Voznik tovornega vozila v prometni nesreči ni bil telesno poškodovan.

Možje v modrem še vedno preverjajo vse okoliščine prometne nesreče in zbirajo obvestila, odredili so tudi izvedeniško delo. O vzroku prometne nesreče še ne govorijo.

Tako za pokojnega kot za huje poškodovanega voznika so možje v modrem odredili odvzem telesnih tekočin, voznik tovornega vozila je vozil trezen.

V letošnjem letu je to na območju Policijske uprave Maribor druga prometna nesreča IV. kategorije.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice