Mariborski operativno-komunikacijski center je med 6. uro včeraj in 6. uro danes prejel 285 klicev, od tega 92 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

V opisanem času so obravnavali šestnajst kaznivih dejanj, sedemnajst prometnih nesreč, med temi tri II. kategorije, devet primerov povoženj divjadi in šest prijav kršitev javnega reda in miru, vse na javnem kraju.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Maribor policisti Policijske postaje Maribor I obravnavajo tatvino osebnega avtomobila, do katere je prišlo v Kamnici.

Policisti Postaje prometne policije Maribor so ustavili 35-letnega voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola - 0,56 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka, brez veljavnega vozniškega dovoljenja in z neregistriranim osebnim avtomobilom, ki so mu ga zasegli.

23-letnik, ki so ga obravnavali policisti Policijske postaje Ptuj, pa je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. V postopku mu je bila zasežena tudi vrečka s posušenimi rastlinskimi delci, za katere obstaja sum, da gre za prepovedano drogo. Tudi njemu je bilo vozilo zaseženo. 

Za volan je sedel še 70-letnik brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola - 0,32 miligrama alkohola na liter izdihanega zrak, ki so ga obravnavali policisti Policijske postaje Rače.

Komentarji (1)

vic dana (ni preverjeno)

alo rs/razbibriga/zanimljivosti/vozi-perica-yugo-vic-dana-lezeci-policajac/310218/vest

Starejše novice