Po več kot dveh tednih agonije so sredi noči v Mariboru našli pogrešano 15-letno Minejo. V zvezi z njenim izginotjem naj bi pridržali eno osebo, pogrešana pa je, da bi preživela, jedla celo iz smeti.

Mineja je izginila v soboto 21. julija in od takrat so njeni svojci doživljali pravo dramo. Niso vedeli kje je in kaj se z njo dogaja, dobili so le namige, da naj bi bila v Mariboru in da naj bi bila celo žrtev prostitucije. Dvotedenska agonija je končana, rezultat tega pa naj bi bilo tudi pridržanje ene osebe, so svojci povedali za Mariborinfo.

Po več kot dveh tednih so minulo noč vendarle našli pogrešano 15-letnico. Minejo naj bi našli mariborski policisti v nedeljo ponoči okoli 1. ure na Koroški cesti, so za Mariborinfo zaupali svojci mladoletnice.

Najdbo pogrešane mladoletnice so potrdili tudi na Policijski upravi Celje, kjer so povedali, da so pogrešano v Mariboru našli mariborski policisti in da je z njo vse v redu.

Da bi preživela prodala telefon in jedla iz smeti

Svojci pa so za Mariborinfo razkrili, da je Mineja med svojim izginotjem preživljala pravo kalvarijo. Ob najdbi naj bi imela na sebi druga oblačila, med dvotedenskim izginotjem pa naj bi tudi močno shujšala. Da je preživela, naj bi prodala svoj telefon, svojci pa so za Mariborinfo razkrili celo, da naj bi 15-letnica za preživetje jedla iz smeti.

V času svojega izginotja naj bi prenočevala v zapuščeni hiši na mariborski tržnici, drugih hišah po Mariboru in celo na železniškem vagonu.

Pridržali naj bi sorodnika

Po pričevanju svojcev naj bi v zvezi z njenim izginotjem policisti pridržali eno osebo, neuradno naj bi šlo za sorodnika. Informacije o pridržanju nam tiskovna predstavnica Policijske uprave Celje Milena Trbulin ni mogla potrditi.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice