FOTO: Jan Rozman
Neznanec je včeraj okoli 13. ure vstopil v eno od trgovin v Mariboru, se prikradel v pisarno in od tam odtujil kovinsko prenosno blagajno z denarjem ter zbežal. Za njim se je podal lastnik trgovine in mu ukradeno blagajno izmaknil nazaj.

Nepridiprav je z ukradeno blagajno stekel proti Koroški cesti, a ga je lastnik trgovine takoj opazil. Tako je stekel za njim, ga dohitel in blagajno odvzel. Tako je pogumni lastnik trgovine poskrbel, da si za zdaj še vedno neznanemu storilcu iz blagajne ni uspelo ničesar prilastiti, je pa poškodoval ključ od blagajne, zaradi česar je nastala materialna škoda v višini 20 evrov.

Zbežal neznano kam, policisti ga iščejo

Potem, ko mu je lastnik trgovine izmaknil ukradeno blagajno, je nepridiprav zbežal neznano kam, saj ga lastnik ni uspel zadržati. Neznanega storilca, starega med 50 in 55 let in visokega med 180 in 185 centimetri, kratko postriženih sivih las, še vedno iščejo mariborski policisti.

Oblečen je bil v modre kavbojke, modro trenerko s črtami na rokavu, črne športne copate, na glavi pa je nosil kapo s šiltom modre barve.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice