Kot strela z jasnega je včeraj zaokrožila informacija, da so vlomili v enoto Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor na Dvorakovi ulici.

Policisti Policijske uprave Maribor so danes sporočili, da so bili včeraj zjutraj obveščeni o vlomu v prostore zdravstvenega zavoda.

Neznani storilec je po besedah policije vlomil v več prostorov in odtujil več predmetov ter manjšo vsoto gotovine

Po nestrokovni oceni je s tem nastala škoda v višini 5000 evrov, je sporočila policija.

Policisti Policijske postaje Maribor II nadaljujejo s preiskavo dogodka.

Nočni vlom je včeraj potrdil tudi direktor zdravstvenega doma Jernej Završnik, ki je povedal le, da kriminalistična preiskava še poteka.

»Ta trenutek so zaključili preiskavo v pritličju in v prvem nadstropju. Sedaj poteka preiskava še v drugem nadstropju,« je včeraj razložil Završnik.

Termini pacientov včeraj odpadli

V enoti na Dvorakovi ulici, kjer je nekoč domoval center za socialno delo, sicer izvajajo enoto splošnega zdravstvenega varstva. Gre za ambulanto družinske medicine, pediatrijo, specialistično ambulantno dejavnost in center za dušeno zdravje tako odraslih kot tudi otrok.

Zaradi vloma in kriminalistične preiskave je bila včeraj zdravstvena postaja zaprta. Termine pacientov so odpovedali. 

Komentarji (4)

Eksvela (ni preverjeno)

Direktor je zgrožen nad vlomilci ....jaz sem zgrožen nad delom policije . Kdo varuje premoženje državljanov in njihova življenja ?

Lojz (ni preverjeno)

Baje so nepridipravi odtujili cepiva. He,he,...

pohorskisvizec

Inšpektor Dr. surf bo rešil primer.....

Surfeiter (ni preverjeno)

V zdravstveni dom so zaradi potrebe po omamljanju vlomili okoliški narkomani, ki v neki svoji krizi ali omami pač ne vedo, da v zdravstvenih domovih ni zdravil, katere bi lahko zlorabili ... evo, zadeva rešena, kateri as je bil korajžen, bodo pa tako ali tako povedali sami ... svizni, si fasciniran?

In reply to by pohorskisvizec

Starejše novice