Slika je simbolična.
Po tem, ko se ni odzivala na klice, so policisti v ponedeljek našli truplo 41-letnice. Primer možje v modrem preiskujejo v smeri nasilnega kaznivega dejanja, zaradi česar sedaj iščejo njenega 24-letnega sina.

V Wagni v Avstriji, le nekaj kilometrov čez mejo, so v ponedeljek našli mrtvo žensko. Glede na obdukcijo pa sedaj policisti sumijo, da gre za nasilno kaznivo dejanje, ki bi ga lahko izvedel njen 24-letni sin, poroča Kleine Zeitung.

Medij poroča, da gre natančneje za 41-letno žensko, mater štirih otrok, ki se v ponedeljek ni odzivala na klice, zato je družina zvečer obvestila policijo. Ti so jo v stanovanju našli mrtvo.

Obdukcija je pokazala, da je mati štirih otrok verjetno umrla nasilne smrti, zato preiskavo policisti vodijo v smeri suma umora, ki bi ga lahko izvedel njen 24-letni sin.

Ta je sedaj izginil, zaradi česar ga policija intenzivno išče. Namigi kažejo, da bi se lahko nahajal v Gradcu, kar pa ni točno potrjeno. Prav tako ni znano, kaj bi lahko bil motiv umora.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Fischer (nepreverjen)

Zakaj mb info z avstrijskimi novicami? Dajte novice iz našega okoliša in kaj je pomembno za nas. A smo že v času kislih kumaric?

Voznik (nepreverjen)

Ker se je tragedija zgodila 30 km od Maribora. Gre za enako razdaljo kot do Slovenske Bistrice.

In reply to by Fischer (nepreverjen)

Snezic (nepreverjen)

A da bi pa poročali da je umrl 26 letnik na Pivu in cvetje, pa ne. Esterajheri ne rabijo biti na slo novicah.

Starejše novice