Policisti PU Maribor so imeli včeraj kar nekaj dela z vinjenimi vozniki. Dva so morali pridržati, prav tako pa so zasegli še dve vozili.

Policisti so včeraj ponoči v Rogozi ustavili 31-letnega voznika  osebnega avtomobila in ga preizkusili z elektronskim alkotestom. Ta je pokazal, da je imel v telesu 0,65 mg/l alkohola. Policisti so ga pridržali do streznitve, zoper njega pa bodo podali obdolžilni predlog pristojnemu sodišču.

Prav tako včeraj, nekaj minut po 7. uri zjutraj je 38-letni moški napadal mimoidoče na avtobusni postaji na Mlinski ulici v Mariboru. Pijani moški se niti ob intervenciji policistov ni pomiril in ni upošteval njihovih opozoril in ukazov, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva in ga pridržali do streznitve.Za te kršitve bo prejel plačilni nalog.

Zasegli vozili

Policisti v Mariboru so včeraj dopoldan ustavili 31-letnega voznika osebnega avtomobila, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Zato so mu policisti, kot je predpisano, zasegli vozilo.  

V Šentilju pa so ustavili 24-letnega voznika osebnega avtomobila, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Zato so mu policisti, zasegli vozilo. Za nameček je elektronski alkotest pokazal, da je imel v telesu 0.60 mg/l alkohola. Zoper oba voznika bodo policisti pristojnemu sodišču podali obdolžilni predlog

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice