Slika je simbolična (foto: Bobo).
Policisti so prijeli moškega, ki je v garažni hiši v Mariboru napadel in poškodoval žensko.

Poročali smo že, da je pretekli četrtek v središču Maribora prišlo do incidenta. Kot so nam takrat sporočili s Policijske uprave Maribor, so bili policisti zjutraj obveščeni, da je moški okrog 6.50 v garažni hiši na Cankarjevi ulici v središču Maribora napadel žensko.

Storilec jo je pričel zmerjati, jo zagrabil za ramena, ko se je obrnila k njemu, pa jo je večkrat udaril v obraz z veliko silo, da je potrebovala zdravniško pomoč.

Policisti storilcu odvzeli prostost

Policisti Policijske postaje Maribor I so v torek, 5. aprila, v dopoldanskem času odvzeli prostost 38-letnemu moškemu, doma z območja Maribora. 

Za moškega so obstajali utemeljeni razlogi za sum, da je v četrtek, 31. marca, v jutranjih urah v garažni hiši na območju mesta Maribor, napadel žensko, jo večkrat udaril in ji grozil, ob tem pa jo je lahko telesno poškodoval.

Policisti so navedeni primer obravnavali kot kaznivo dejanje nasilništva.

Z zbiranjem dodatnih obvestil in zagotovitvijo materialnih dokazov je policistom uspelo potrditi, da je osumljenec utemeljeno osumljen storitve opisanega dejanja, zaradi česar so pristojnemu tožilstvu zoper njega podali kazensko ovadbo, ter ga v sredo, 6. aprila, privedli na zaslišanje k dežurnemu preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Mariboru.

Ta je po zaslišanju zoper njega odredil sodno pridržanje.

Komentarji (2)

Legionar (ni preverjeno)

Družinski prepiri ?

SLO (ni preverjeno)

Nalomit drhal.

Starejše novice