Policisti Policijske uprave Maribor so v preteklem dnevu prejeli 185 klicev, od tega je bilo 48 takih, da je morala posredovati policija.

Možje v modrem so na področju Policijske uprave Maribor obravnavali enajst obvestil s področja kriminalitete, pri čemer je bilo največ tatvin, velikih tatvin in poškodovanja tuje stvari. 

Obravnavali so kar sedem prometnih nesreč, v vseh pa je nastala zgolj gmotna škoda. 

Policisti so obravnavali tudi šest motenj javnega reda in miru, pri čemer je bilo pet motenj v zasebnih prostorih in ena na javnem kraju.

Policisti Policijske postaje Rače so v Spodnjih Hočah izsledili vozilo Renault Twingo, ki je bilo 31. decembra 2020 prijavljeno kot ukradeno. 

Policisti Policijske postaje Gorišnica so v kraju Meje obravnavali nedovoljen prehod državne meje. Ustavili so osebno vozilo, katerega voznik je bil državljan Slovenije. Voznik ni imel veljavnih dokumentov za prestop državne meje, zato mu je bil izdan plačilni nalog in odrejena karantena. 

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čuk (nepreverjen)

Koliko rogljickov so odkrili ?

Zasebno in zav… (nepreverjen)

Financiranje in naložbe
Pozdravljeni, sem gospod Ivan Tomaslavič, poslovnež slovenskega porekla, vendar živim v Franciji. Strinjam se, da vam pomagam z zneskom od 5.000 do 10.000.000 EUR po stopnji 3% na mesec in za obdobje od 1 do 30 let.
E-naslov: [email protected]

Jezn (nepreverjen)

Daj pokaj!

In reply to by Zasebno in zav… (nepreverjen)

Starejše novice