Ljubljanski policisti so obravnavali drzno tatvino v okolici Polhovega Gradca.

Neznana storilka je s pogovorom o izvedbi razkuževanja stanovanja zamotila starejšega moškega na njegovem domu. Med tem je iz hiše odnesla gotovino in lastnika oškodovala za nekaj sto evrov. S kraja se je odpeljala z belim dostavnim avtomobilom. Opis storilke: ženska srednjih let,  temenih  las, oblečena v temna oblačila, srednje  postave. Policisti glede okoliščin kaznivega dejanja še zbirajo obvestila. 

V Šiški je neznani storilec vlomil v klet in odtujil žensko gorsko kolo. Lastnika je oškodoval za okoli 300 evrov. Prav tako v Šiški je bilo vlomljeno v garažo. Neznanec je odnesel motorno žago in lastnika oškodoval za okoli 150 evrov. 

V centru Ljubljane je neznanec vlomil v klet in odnesel pet slik neznanega avtorja (akvarele in grafike). Lastnika je oškodoval za okoli 500 evrov. 

Vozniki, bodite še posebej pozorni na kolesarje

Na Celovški cesti v Ljubljani  se je zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi voznica osebnega vozila in kolesarka. Do nesreče je prišlo, ker je voznica pri zavijanju desno odvzela prednost kolesarki. Pri tem se je slednja lažje telesno poškodovala. 

Na Tacenski cesti v Ljubljani so policisti obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil samoudeležen kolesar. Ta je zaradi neprilagojene hitrosti padel in se lažje telesno poškodoval. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice