Slika je simbolična.
Motorist podlegel poškodbam.

Kranjski policisti so sporočili, da so minulo soboto okoli 16.30 obravnavali prometno nesrečo med voznikom avtomobila in motoristom, na cestni relaciji Škofja Loka - Železniki. 

Zapisali so, da je po podatkih, s katerimi razpolagajo 30-letni voznik z avtomobilom vozil proti Železnikom in zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je pravilno pripeljal 58-letni motorist. Med njima je prišlo do trčenja. 

Motorist podlegel poškodbam

Motorist je bil hudo telesno poškodovan in s helikopterjem slovenske vojske prepeljan v zdravstveno ustanovo. Voznik avtomobila je bil lahko telesno poškodovan in s kraja v zdravstveno ustanovo odpeljan z reševalnim vozilom. Na kraju so bili tudi gasilci. 

Policisti za 30-letnega voznika vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja iz poglavja kaznivih dejanj zoper varnost javnega prometa. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo. Promet je bil na tem odseku oviran dve uri in pol.    

Včeraj pa so bili policisti obveščeni, da je za posledicami telesnih poškodb po prometni nesreči, 58-letni motorist umrl.

Komentarji (2)

Kurbinsin (ni preverjeno)

Evo divjak , zaj se ze cvre

janek_1 (ni preverjeno)

en norc manj na motorju.

Starejše novice