Slika je simbolična.
Mariborski policisti so v preteklem dnevu obravnavali več pomembnejših dogodkov.

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor so v času od 5. ure 27. 5. 2023 do 5. ure 28. maja 2023  prejeli 327 klicev, med katerimi je bilo 108 interventnih dogodkov.

Od tega:

  • 16 obvestil s področja kriminalitete,
  • 21 prometnih nesreč, v  šestih prometnih nesrečah se je šest oseb lažje telesno poškodovalo, v ostalih prometnih nesrečah je nastala zgolj gmotna škoda. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov so zasegli 2 motorni vozili,
  • 24 obvestil v zvezi s kršitvami javnega reda in miru. Od tega 12 kršitev javnega reda na javnem kraju in 12 kršitev v zasebnih prostorih.

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so imeli v postopku voznika motornega vozila znamke Toyota Rav, ki ga je vozil državljan Gruzije. Po preverjanju številke šasije vozila in prometnega dovoljenja je bilo ugotovljeno, da je vozilo bilo ukradeno v Španiji. Vozilo so zasegli, zoper voznika bodo policisti podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Mariboru.
 
Policisti policijske postaje Maribor II so zaradi kršitve javnega reda in  miru intervenirali v gostinskem lokalu na območju Maribora. Gost je bil vinjen in ni upošteval ukazov policistov. Zaradi zagotovitve javnega reda in miru so policisti odredili pridržanje zoper vinjenega gosta.

Komentarji (3)

Default (ni preverjeno)

Vrucekrvni Dalmatinac

Proti Turkom (ni preverjeno)

youtube.com/watch?v=sFW1iCbExsQ&pp=ygUfdMO8cmtpc2NoZSBtYWZpYSBpbiBkZXV0c2NobGFuZA%3D%3D
youtube.com/watch?v=Y-Y6YARB9VQ&t=5s&pp=ygUfdMO8cmtpc2NoZSBtYWZpYSBpbiBkZXV0c2NobGFuZA%3D%3D
novice.svet24/clanek/novice/v-turciji-vsak-steje-glasove-po-svoje

In reply to by Default (ni preverjeno)

Copitalisti MAFIA (ni preverjeno)

zurnal24/slovenija/crna-kronika/odsla-sredi-nocnega-dela-nasli-so-jo-mrtvo

Starejše novice