Vir: Posnetek zaslona, Twitter (@mati_tereza)
V eni izmed prodajal hitre prehrane je prišlo do incidenta. Moški se je verbalno znesel nad zaposlenimi, ker naj ne bi dobil tistega, kar je naročil. Nato je dvakrat z golo pestjo udaril po steklenem pulu, da ga je razbil. Vse to je posnela stranka.

Po družbenih omrežjih je zaokrožil videoposnetek incidenta, ki se bi naj po poročanju portala N1 zgodil v noči na soboto v prodajalni hitre prehrane Nobel burek v središču Ljubljane.

Na posnetku lahko vidimo moškega, ki sprva verbalno napade zaposlene v prodajalni, nato pa z golo pestjo dvakrat udari po stekleni vitrini, s čimer razbije pult.

Moškega so iz prodajalne hitre prehrane nato pregnale druge stranke.

Portal N1 je govoril z vodjo izmene Gašijem Hajdarijem, ki je razložil, da je moški v prodajalno vstopil močno opit, razburil pa se je, ker ni dobil tistega, kar je naročil. Povedal je tudi, da je moški po tem, ko je razbil steklo, močno krvavel.

O dogodku so nato obvestili policiste Policijske uprave Ljubljana, ki informacije o okoliščinah še zbira, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Neko (nepreverjen)

Pa ima puno slovenacov, v Lublana jih ima, v Mariboooor, pa vsevposvsud jih ima. Ima jih toliko, ker že svoje 16 letne otroke pumpajo, da se bolj množijo.

SLO🇸🇮 (nepreverjen)

Ziher je bil to slovenec
To na posnetku je bil tipičen jugovič

In reply to by Neko (nepreverjen)

FRAP (nepreverjen)

Pesjanar

FRAP (nepreverjen)

Strogo kaznovati lastnika lokala, ker je imel pretanko steklo, ki se je razbilo, ko se ga je stranka samo dotaknila in posledično dobila hude poškodbe roke

In reply to by FRAP (nepreverjen)

FRAP (nepreverjen)

lahko bi se do smrti porezal
in to samo zato ker ni imel lastnik lokala ustreznega stekla

In reply to by FRAP (nepreverjen)

stevo z banja luke (nepreverjen)

pretanka šipa
zelo nevarna šipa
lahko ubije človeka
to se ne bi smelo dopustiti

In reply to by FRAP (nepreverjen)

Neviden (nepreverjen)

Sami naši ,ha ha ha,nimajo za burek,tak jih spolamam vse po vrsti 'tudi po deset v vrsti ,da jih odnese nazak v njihovo domovino.F7j

Rtv (nepreverjen)

Kot prvo je treba napisati kazen ,da ima KIJ ,ki je hladno orožje in ga stožit do bosega-kot drugo pa je treba take sumljive lokale zapret za VEDNO'DA SI TI PRISELJENCI ZAPOMNIJO kaj jih čaka ,če se ne prilagodijo Sloveniji.

lopata23151245 (nepreverjen)

a ti bi dal kar lastniku kazen, ker ima kij, s katerim se potem lahko brani proti takim bedakom?
in kakšen sumljiv lokal? takšne lokale imaš v vseh večjih mestih... nevem pa kaj si mislil z "prilagodijo sloveniji", če že ima svoj lokal....

In reply to by Rtv (nepreverjen)

pohorskisvizec

Ni dobil pravi burek, pa se je razhudil! Je pa dobil par krepkih!

Starejše novice