Vir: Posnetek zaslona Dars
Darsove kamere so ujele trenutek, ko je na mariborski vzhodni obvoznici prišlo do hude prometne nesreče.

Nekaj minut pred 7. uro zjutraj so v Darsovem nadzornem centru zaznali, da je prišlo do prometne nesreče v pokritem vkopu Malečnik.

Na družbenih omrežjih Družbe za avtoceste v Republiki Sloveniji so delili posnetek trčenja tovornih vozil, ki se je kmalu razvil v obsežen požar. 

»Ob 6.56 je tovorno vozilo v pokritem vkopu Malečnik trčilo v kolono in se pri tem vnelo,« so zapisali ob objavi posnetka. 

»Razvil se je požar, ki je zajel še dve tovorni vozili. Poškodovan je betonski obok, zgorela je razsvetljava in druga oprema,« dodajajo: »Po prvih ocenah pričakujemo, da bo sanacija obsežnejša.«

Pričakovati je večje zastoje, saj je tunel do nadaljnjega izključen iz prometa. Promet bodo preusmerjali na drugi polovico avtoceste. 

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
AnGus (ni preverjeno)

Kriv je DARS, ker po nepotrebnem vlečejo obnove. Na odseku Pesnica - Malečnik delajo že nekaj let, pa niso nič pametnega naredili. Drugod so informacije o trajanju obnov jasne, delanjitra, samo pri nas ne. DARS dela, kar hoče, zavlačuje, o odgovornosti pa nič! In namenoma izvajajo obnove poleti!

NIGER (ni preverjeno)

Pozimi se ne asfaltira, ker se ne prime.

In reply to by AnGus (ni preverjeno)

AnGus (ni preverjeno)

Si že slišal za 4 letne čase? Pri nas je tako - ko se začnejo počitnice, DARS začne z deli. In obnovo, ki v tujini traja 2 tedna, vleče čez pol leta...

In reply to by NIGER (ni preverjeno)

Surfeiter (ni preverjeno)

Pokrit vkop? ... no, na zdravje!

NIGER (ni preverjeno)

Meni pa ni jasno, kako lahko nehče naleti na stoječo kolono v tunelu. Novinarja prosim, da vklopi svo svojo raziskovalno naravo in nam pojasni, zakaj so vozila v tunelu stala.

Josko22 (ni preverjeno)

A se je kdo vprašal, kaj je počel voznik šleperja, da je opazil stoječe vozilo pred seboj in začel zavirati šele tik pred trkom?

Starejše novice