52-letni državljan Ukrajine, ki je na pomurski avtocesti izgubil življenje, je umrl naravne smrti.

V sredo, 17. januarja, je na pomurski avtocesti prišlo do hude prometne nesreče, ena oseba je umrla.

Spomnimo, da je na pomurski avtocesti, v smeri proti Mariboru, med Vučjo vasjo in Svetim Jurijem, tovorno vozilo tujih registrskih oznak prebilo zaščitno ograjo in se prevrnilo.

Na Policijski upravi Murska Sobota so še isti dan razkrili, da je v nesreči umrl 52-letni državljan Ukrajine, ki je vozil skupino vozil sestavljeno iz tovornega vlečnega vozila in polpriklopnika.

Voznik je kljub nudeni zdravniški pomoči na kraju nesreče zaradi hudih poškodb umrl. Na vozilu in prometni infrastrukturi je nastalo za približno 50.000 evrov materialne škode.  

Voznik umrl naravne smrti in ne zaradi poškodb

Iz Policijske uprave Murska Sobota so sporočili podrobnosti tragične nesreče. Voznik tovornega vlečnega vozila s polpriklopnikom vozilom je zapeljal na desno bankino in nato nazaj na vozni pas, kjer se je vozilo prevrnilo in prebilo zaščitno ograjo, tovor pa se je razsipal po vozišču.

»Na podlagi obvestila patologije Univerzitetnega kliničnega centra Maribor je bilo ugotovljeno, da je 52-letni voznik, državljan Ukrajine umrl naravne smrti in ne zaradi poškodb, ki jih je utrpel v prometni nesreči,« sporočajo.

Policisti bodo prometno nesrečo zaključili s poročilom na Okrožno državno tožilstvo Murska Sobota.

Starejše novice