Slika je simbolična.
Odslej ob obisku Festivala Lent ne bo več ovira, kje pustiti avto. Obiskovalci lahko namreč svoje avtomobile brezplačno parkiranje na dveh parkiriščih.

Mestna občina Maribor in Univerza v Mariboru sta obiskovalcem Lenta omogočili brezplačno parkiranje. Vsem obiskovalcem Lenta sta tako na voljo dve parkirišči.

In sicer parkirišče, neposredno pri Mestni občini Maribor, t. i. Gramoz (vhod iz Razlagove ulice), ki bo za uporabnike med tednom brezplačno na voljo od 16. do 1. ure od ponedeljka do četrtka, od petka do nedelje pa od 15. do 20. ure. 

Prav tako lahko obiskovalci brezplačno parkirajo tudi na parkirišču na križišču Prežihove in Smetanove ulice od 16. do 1. ure do četrtka, od petka do nedelje pa od 15. do 20. ure. 

Pri tem pa na mariborski občini še dodajajo, da je parkiranje na omenjenih parkiriščih na lastno odgovornost in da morajo uporabniki parkirne prostore zapustiti najkasneje do 1. ure zjutraj.

Komentarji (2)

Rq (ni preverjeno)

bedaki... matičnim občanom zaračunavajo po novem že skoraj dvojno, temle, ki bi itak plačali, samo da dobijo plac, pa zastonj ???

Vlado Slamomlatov (ni preverjeno)

Prokleto govno aršlohovo

Starejše novice