Alenka Bratušek (foto: Bobo)
Ministrica za infrastrukturo ima druge obveznosti.

Na dogodku ob sprostitvi prometa čez križišče Vrtnarske ulice in Ceste proletarskih brigad v Mariboru, ki bo ob 10. uri, bo namesto ministrice za infrastrukturo Alenke Bratušek državni sekretar Andrej Rajh, so sporočili z ministrstva za infrastrukturo.

 

Dodali so, da ima ministrica druge obveznosti.

Komentarji (19)

wololo (ni preverjeno)

Naj sploh nikoli ne pride sem... TATICA pokvarjena... prste posekat

ddt (ni preverjeno)

kaj ni to ta zloglasna komunistka ki je bila vpletena v zadevo ko je iz kbm maribor izpuhtelo 200 milijonov in so potem ta denar oprali v tujini!!!!nasih davkoplacevalskih 200milijonov!!

In reply to by wololo (ni preverjeno)

Surfeiter (ni preverjeno)

Odkar ni več KBM in torej ne služi več kot bankomat, ni v Maribor nobenega ...

Resnica je pravica (ni preverjeno)

smradeiter-spet si tukaj-kaj v umobolnici mate tudi internet????ne bo vam pomagalo-kompanija -sarsenovic je gotof-samo se vprasanje casa kdaj bo mafijas moral odstopiti-koncal bo kot propadli gostilnicar-arsenovic nikoli vec!!!!

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Surfeiter (ni preverjeno)

Usraša! Tvoja resnica je prasica!
Arsenović je na rednih volitvah legitimno izvoljen župan in bo svoj mandat oddelal do konca. Ti pa se vgrizni v rit. Glede na to, da si pikafca pušiš sam, boš z zobmi segnil tudi do svoje izjebane guzice ... he, he, he ...

In reply to by Resnica je pravica (ni preverjeno)

69 (ni preverjeno)

ali ima menstruacijo

ovi (ni preverjeno)

ja

In reply to by 69 (ni preverjeno)

Frlec (ni preverjeno)

bolj vročinske oblive - ta je počasi že v meni

In reply to by 69 (ni preverjeno)

Ljudozerec (ni preverjeno)

ali je arsenovic v skrbeh ker je prislo do razkritja strahovitega skandala, ki ga zdaj preiskuje kpk-sporna dodelitev 1.8 milijona nepovratnih sredstev nakazanih na galerijo gosposka(njegova zasebna firma)slovenija je na nogah-tinpa pises o menstruaciji-debil-kaj je zdaj !!????ne bo vam uspelo potlaciti ogromne tatvine javnih sredstev!!!!!zdaj se bo lopovu stopilo na prste!!!!

In reply to by 69 (ni preverjeno)

Mari-bor-čan (ni preverjeno)

Mislim, da ravna racionalno. Vožnja sem in nazaj veliko stane. Sploh pa za smešna 2 kilometra neke primestne ceste. Tak pomp zganjamo, kot da smo odprli avtocesto. Za to asfaltno malenkost je še župan odveč. Naj se odpre kot vsak drug odsek ceste. Brez plehmuzike in govoranc.

ah (ni preverjeno)

Direkt isto sem htel napisat. Kot da smo zgradili drugi tir čez MB s 10 predori in prav toliko viadukti, ne pa samo 2km ovinka čez njivo. :)

In reply to by Mari-bor-čan (ni preverjeno)

DENIS1234 (ni preverjeno)

Ma kdo jo sploh nuca...bi bilo boljše če je sploh ne bi bilo....

zoltan in zofija (ni preverjeno)

In kaj se imajo morda njej pripisovti kakšne zasluge ,da vabijo to prevarantko in lažljivko ?

sivi (ni preverjeno)

zupan jo potrebuje!!!!vsi vemo zakaj !!!

In reply to by zoltan in zofija (ni preverjeno)

karma (ni preverjeno)

menda bi naj bila posredno vpletena v grozni skandal , zaradi katerega je zdaj na nogah cela slovenija-arsenovic se je znasel(tokrat ze drugic-prvic zaradi podkupovanja bankirjev!! )v preiskavi komisije za preprecevanje korupcije v tesni povezavi komunisticne strankeSD,v katero se je namenoma vclanil...vpleten tudj golob in han-slo bi naj za sporno dodelitev 1.8 milijona denarja, nakazanih na njrgovo zasebno podjetje za obnovo zickih dvorov, ker mu je zmanjkalo denarja!!!!evropsko tozilstvo o zadevi SE ni bilo obvesceno,vendarle gre za zlorabo tudi evropskega denarja!!!!

In reply to by sivi (ni preverjeno)

Marburg ad drau (ni preverjeno)

saj ta lopovska komunisticna pra. .a v mariboru tako ali tako ni dobrodosla razen pri ovem jugovicu ki ima financne interesne naveze s takimi banditkami!!!

Ljudozerec (ni preverjeno)

SAB-stranka abnormalnih banditov je nekje na steni bil grafit-ha ha ha...

In reply to by Marburg ad drau (ni preverjeno)

politi (ni preverjeno)

Ja, cuzanje in pušenje LJ šerifu, kot že 25 let! Ženo boli zob!

Cafurji (ni preverjeno)

Saj bolje da ni prišla češnje pobirati dol iz torte. Sramota pa je lahko mariborčanom, kajti ta obvoznica bi morala že biti postavljena pred tridesetimi leti.

Starejše novice