AVE mesni centri, ki delujejo pod okriljem Skupine Panvita, zdaj omogočajo spletno naročanje izdelkov AVE in dostavo na dom ali osebni prevzem v katerem koli izmed njihovih šestih mesnih centrov po Sloveniji.

V Panviti želijo z vzpostavitvijo spletnega naročila doprinesti k temu, da se ljudje čim manj zadržujejo zunaj ter s tem izpostavljajo morebitnim virusnim okužbam.

»Spletno naročilo lahko naši kupci oddajo iz varnega zavetja doma, naši sodelavci v mesnih centrih naročilo pripravijo za oddajo, kupec pa pripravljen paket prevzame v izbranem mesnem centru ali pa mu nakup dostavijo na dom,« izpostavljajo v Panviti.

Pri spletnem naročilu lahko izbirate med vsemi izdelki iz celotnega programa AVE, med katerimi so tudi letos nagrajeni inovativni izdelki z nazivom IZBRAN PRODUKT LETA  piščančji file brez GSO, piščančja hrenovka brez ovoja in brez GSO, piščančji čevapčiči na leskovački način, Leskovački čevapčiči s kajmakom, dimljene piščančje prsi in Andraževa klobasa. Prav tako pa lahko naročite tudi že pečene in začinjene izdelki ter sveže meso.

Spletno naročilo možno oddati kadarkoli

Vsi imetniki bonitetne kartice Panvita, lahko le to koristite tudi v primeru spletnega naročila.

Spletno naročilo je možno oddati kadarkoli, prevzem v mesnih centrih pa:  

  • Mesni center AVE Gornja Radgona,
  • Mesni center AVE Murska Sobota,
  • Mesni center AVE Novo mesto,
  • Mesni center AVE Koper,
  • Mesni center AVE Kranj,
  • Mesni center AVE Maribor. 

Spletno naročilo lahko oddate na njihovi spletni strani http://trgovina.ave.si/.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA

Starejše novice