Mariborski mestni avtobusi bodo po koncu šolskega leta s prihajajočim ponedeljkom pričeli voziti po počitniških voznih redih.

Novi vozni redi bodo v mariborskem avtobusnem potniškem prometu začeli veljati s 27. junijem, po spremenjenem voznem redu pa bodo vozili do 31. avgusta. Uporabniki jih lahko najdejo na Marpromovi spletni strani.

Pri tem je Marprom v počitniške vozne rede dodalo tudi nočni krožni liniji K 1 in K 2, ki bosta aktivni vse dni do konca Festivala Lent, 2. julija. »Tako bo odhod z dogodkov v okviru festivala mogoč tudi z mestnim avtobusom,« sporočajo iz Marproma.

Ob tem obveščajo, da bo šolarjem, ki bodo kupili Marpromove mesečne šolske vozovnice za julij, veljavnost teh brezplačno podaljšana še v avgust. Prav tako do konca avgusta je podaljšana tudi veljava subvencioniranih vozovnic IJPP.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
5raK (nepreverjen)

A na delavce ki se vsak dan vozimo na liniji 21-Merkur in končamo ob 20 uri so pa čisto pozabili. Ob 20 uri so naredili da pelje avtobus od ELeclera--in zdaj vi meni povejte kako naj gremo ob 20 na bus če takrat komaj končaš s šihtom??? In to smo ravno tisti ki se redno vozimo in smo sedaj primorani čakati na nov bus uro in pol ali pa iti peš v mesto. Vozni red jim je očitno napisal nekdo ki samo sedi v pisarni !!!!!

Starejše novice