Ninushual v sodelovanju z Rokom Roudijem predstavlja novo kolekcijo modnih dodatkov, ki bodo zagotovo pritegnili poglede.

Nobenega razloga ni, zakaj bi ženske torbice morale biti preproste in dolgočasne. Zakaj z njimi ne bi bili drzni, si privoščili 'fashion statement' ali pa celo podirali tabujev o goloti? Sveža kolekcija mladih pomurskih oblikovalcev počne prav to – z ličnimi in domiselnimi modnimi dodatki, ki po obliki in barvi spominjajo na razgaljene prsi.

V Ninushual so včeraj razkrili nove torbice z imenom Boobeauty, ki so naletele na odličen odziv modnih navdušencev.

Prijateljstvo rodilo ustvarjalno sodelovanje

Za imenom Ninushual stoji Nina Grabar, v Pomurju že dobro uveljavljena oblikovalka usnjenih modnih dodatkov. S svojimi ročnim delom želi ljudem ponuditi obstojne izdelke, ki slavijo edinstvenost v hitro spreminjajočem se svetu.

Kose v kolekciji Boobeauty pa je sicer oblikoval obetaven, mladi oblikovalec Rok Roudi. Kot je zapisal na svojem Instagram profilu, se je prijateljstvo z Nino preprosto razvilo v ustvarjalno sodelovanje.

Domiselne in nagajive torbice bodo v štirih različnih barvnih kombinacijah na voljo od petka, 15. aprila, sprejemajo pa tudi že prednaročila.

FOTO: Facebook (Ninushual)

Starejše novice