Na predpraznični petek se je Trg Leona Štuklja napolnil s poslušalci, ki so uživali v dišečem kuhanem vinu, hiphop ritmih in raperskem izrazu Emkeja.

Veseli, pravzaprav čarobni, december se nadaljuje. Ekipa Mariborinfo.com si je sinoči poželela preizkusiti najboljše kuhano vino po izboru naših bralcev, zato smo se odpravili na stojnico Vina Joannes Protner, kjer smo se ogreli ob dišečem in toplem napitku.

Pomešali smo se med množico, ki je že navdušeno pričakovala petkov koncert mariborskega raperja Emkeja. Temu se je pridružil tudi basist skupine Dan D Nikola Sekulovič, Vid Turica iz mariborskih BeatPolar, bobnar Anže Metod Breskvar in DJ K'Pow.

V nadaljevanju odvijajočega se programa Čarobnega decembra na Trgu Leona Štuklja bodo danes nastopili Platin Smash Band (ABBA Show & Dance pop), na božični torek pa bodo z božičnimi zimzelenimi uspešnicami Toti Big Band. V sredo bo nastopil s svetovnimi pop hiti še Samuel Lucas, v četrtek pa mariborska skupina Leonart in Lačni Franz.

Pred silvestrovanjem se bodo zvrstili še Avtomobili, Tabu, Maja Založnik in Moonshine, King FOO, The Rocktors in skupina Nude, v najdaljšo noč pa nas bodo pospremili Pop Design in Nuša Derenda. 

Starejše novice