Foto: Miriam Teraš
Ne smete spregledati teh fotografij! Bralka nam je namreč posredovala fotografije, na katerih lahko vidimo, da je nekdo na prenovljeno Studenško brv priklenil kar celo ogrodje kolesa.

Pri tem bralka Mariborinfo poudarja, da se ključavnice na mariborsko Studenško brv ne smejo obešati, pa je sedaj nekdo na brv priklenil kar celo ogrodje kolesa. Poraja se tudi vprašanje, ali je bilo kolo morda samo priklenjeno k brvi in so neznanci odtujili njegova kolesa. Vsekakor pojav, ki ni vsakdanji.

Zamenjava ročajev in LED razsvetljave 

Izbrani izvajalec, to je podjetje Imexa, je na Studenški brvi v maju zamenjal ročaje na ograji Studenške brvi. Ta je bila zaradi vremenskih vplivov, slabega vzdrževanja in deloma tudi vandalizma dotrajana in na več mestih poškodovana.

Zamenjali so tudi LED razsvetljavo v ročaju, ki ni bila več funkcionalna in je bila ponekod celo prebarvana. Podjetje Nigrad je ob tem tudi saniralo posamezne podnice, ki so bile dotrajane oziroma uničene.

Vrednost pogodbenih del je znašala 89.899,60 evra. Cena vključuje delo in vgrajeni material izvajalca Imexa.

Foto: Miriam Teraš
Foto: Miriam Teraš

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
525 (nepreverjen)

Kdo pa lahko potrdi takšno zasnovo mostu pa je res nesposoben in ni bil izven svoje vasi še. Saj pa povsod po svetu so težave s tem da ljudje ključavnice zaklepajo na mostove in ključe mečejo v vodo v znak večne ljubezni, tu pa pač celo kolo...

Zmago (nepreverjen)

Ona svinja bo ze nasla kupca za njega.

pohorskisvizec (nepreverjen)

Svijo na žar....

kr tak (nepreverjen)

še je tam? rabim okvir

Danvid (nepreverjen)

Hec mora bit'

mojeimejetone (nepreverjen)

Kako pa veste, da je bilo priklenjeno samo ogrodje? Meni se dozdeva, da je bilo kar celo kolo, vendar so nekateri deli dobili noge.

Starejše novice