Foto: Jaka Arbutina.
Tradicionalni Lampiončki, oziroma praznik vseh mariborskih študentov, se danes po epidemiji vrača na stare trnice. Študente tokrat zabavajo Big Foot Mama, Alo!Stari in trenutno najbolj vroči Joker Out. Poglejte nekaj utrinkov.

Mariborski študentski kampus na Gosposvetski cesti je danes znova v znamenju že tradicionalnih Lampiončkov, ki jih organizira Študentska organizacija Univerze v Mariboru.

Tradicionalna prireditev mariborskih študentov izhaja iz tradicionalnih iger med mariborskimi študentskimi domovi in letos obeležuje že 40 let. S svojo tradicijo so prerasli v pravi študentski praznik in v enega največjih dogodkov na prostem v Sloveniji, ki vsakoletno združuje množice mladih. 

Četudi so Lampiončki tradicionalno potekali v maju, pa so jih tokrat prestavili na zadnji teden pred poletnim izpitnim obdobjem.

Dogajanje se je v študentskem kampusu pričelo že ob 17. uri z nastopom skupine Farty Animals, na odru pa so se za njimi zvrstili še skupini Help! A Beatles Tribute in Ice on Fire

Za vrhunec večera pa bodo poskrbeli vedno bolj priljubljena skupina Mrfy, pa tudi Big Foot Mama, mariborski Alo!Stari in trenutno najbolj vroča skupina na slovenski glasbeni sceni Joker Out.

Komentarji (1)

. (ni preverjeno)

kilavo,retarded ,se ne razvije v mosko ali kaj drugo

Starejše novice