Foto: Žan Osim
V Mariboru se je včeraj odvil spektakel, Trg Leona Štuklja so napolnile legendarne uspešnice Queenov.

Lent počasi danes dobiva svoj epilog, za spektakel predzadnjega dne pa so poskrbeli člani Zbora in orkestra Opere Srbskega narodnega gledališča Novi Sad ter Big banda Novi Sad.

Taktirko je vihtel dirigent Fedor Vrtačnik, za mikrofone pa so poprijeli solisti Mattia Zanata, Zoran Šandorov, Nikola Mijić in posebna gostja Bojana Stamenov.

Obiskovalci prisluhnili najbolj spektakularnim izvedbam skladb skupine Queen

Tako je srednje prizorišče 31. Festivala lent na predzadnji dan napolnila glasba svetovno občudovane britanske skupine Queen.

V sklopu dogodka Rock Opera – Queen Symphony smo prisluhnili najbolj spektakularnim izvedbam najbolj znanih skladb priljubljene skupine, med njimi tudi We are the Champions, We Will Rock You, Another One Bites the Dust, Don't Stop Me Now, I Want to Break Free in mnogim drugim mojstrovinam izpod rok enega in edinega Freddieja Mercuryja.

Dejstvo, da so bila sedišča razprodana že pred začetkom, potrjuje, da več kot 40-članska zasedba, ki v Mariboru ni nastopila prvič, zna navdušiti občinstvo in je vnovič pričarala čudovit večer, ki ga dolgo ne bomo pozabili.

Komentarji (3)

55 (ni preverjeno)

Koncert je bil odličen....publika pa zanič.

Halo Bing (ni preverjeno)

Lent je fejk na fejk, prevara na prevaro, laž na laž in kraja na krajo! Ćefurska posla. pač!

sovražim lenuhe (ni preverjeno)

letos najslabše v 40 letih

Starejše novice