Če ste se te dni sprehajali po Mariboru, natančneje po Grajskem ali Glavnem trgu, ste tam gotovo opazili nenavadno oranžno škatlo. Marsikdo se sprašuje, kaj je v njej.

Nenavadno oranžno škatlo so sprva opazili na Grajskem trgu, sedaj pa se nahaja na Glavnem trgu, kjer vzbuja radovednost marsikoga.

Škatla mimoidoče poziva, da v nabiralnik oddajo odgovor na vprašanje, kaj zanje pomeni misel »končno doma«. Svoje misli pa lahko mimoidoči na škatlo tudi zapišejo ali narišejo, kar je spodbudilo številne mimoidoče vseh starosti, da izrazijo svoje občutke in domiselnost.

Morda pa se odgovor skriva v tem, da škatla vabi na Art Kamp, ki bo v okviru Festivala Lent potekal med 21. in 30. junijem v Mestnem parku. Po prejetih informacijah bo prav 21. junija na Art Kampu razkrita vsebina za zdaj še skrivnostne škatle.

Komentarji (4)

Samo Strah (ni preverjeno)

Tu se mora lukna not zvrtat pa bo ko amerikanski glory hole. Župan bi lahko na ta način lepe denarje dobil, samo kaj ko je majmun!

BosanacLjubimac (ni preverjeno)

Unutra je miris Jugoslavije ...

Konec gnile ju… (ni preverjeno)

ravno na tem mestu smo 1991(KAKO JE TO SMRDELO...) kurili jugoslovanske zastave-srbski cetniki -v capah JLA SO BILI USPESNO PREGNANI IZ SLOVENSKE ZEMLJE-AGRESIJA DO SLOVENCEV-ZATRTA!!!zdaj srbi ponovno dvigujejo betice in kradejo slovencem ter unicujejo slovenijo!!!SPREMA SE OLUJA-POD SLOGANOM-CETNIK GUBI SE!!!!gremo

In reply to by BosanacLjubimac (ni preverjeno)

Samo Strah (ni preverjeno)

Ajde bosanski veteran, da še tebe naguzimo, smrade jedan!
Spizdi nazaj pa tega prasca od Arsenoća vzami zraven. Samo najprej ga bom razbil, čakam da mi pride pred Betnavskih, pol pa hop in bo na nosilih.

In reply to by BosanacLjubimac (ni preverjeno)

Starejše novice