Vir: Nepremičnine.net
Prečesali smo nepremičninski portal nepremicnine.net in poiskali izstopajoča stanovanja, ki so trenutno naprodaj na Ptuju in v okolici. To je pet najdražjih stanovanj, ki trenutno iščejo kupca.

Stanovanje v četrtem nadstropju bloka za 195 tisočakov

Novega lastnika išče štirisobno stanovanje v večstanovanjski stavbi na Ptuju. Površina stanovanja znaša 99,5 kvadratnega metra.

V stanovanje se vstopa v predprostor, nato je dnevna soba z izhodom na balkon, kuhinja, spalnica, kopalnica s pralnico. Iz dnevne sobe se pot nadaljuje prehod v manjši hodnik, ki povezuje dve spalnici in kopalnico ter sanitarije. 

Stanovanje je bilo v celoti obnovljeno v letu 2019. Stavba ima urejeno okolico, manjši park, igrala. Parkiranje je urejeno na dvorišču stavbe. 

Dvosobno stanovanje v pritličju bloka za 179 tisoč evrov

Na Ptuju se prodaja opremljeno dvosobno stanovanje v pritličju bloka s petimi nadstropji. 

Stanovanje meri 70 kvadratnih metrov. Obsega dnevno sobo in eno spalnico, kuhinjo, kopalnico in veliko in prostorno klet. Ima eno lastniško parkirno mesto. 

Stanovanje je primerno za invalide.

Stanovanje v središču mesta za 177 tisoč evrov

V središču Ptuja je naprodaj trisobno stanovanje, ki se nahaja v prvem nadstropju stavbe, zgrajene leta 1961. Stanovanje je bilo v celoti obnovljeno leta 2016, nameščena je bila tudi klimatska naprava.

V oglasu za stanovanje izpostavljajo, da je to izredno prostorno, svetlo in funkcionalno. Skupaj meri 75,8 kvadratnega metra. V stanovanju je prijavljena dopolnilna dejavnost foto studio, a je možna sprememba v poslovni prostor.

V neposredni bližini veliko brezplačnih parkirišč, prav tako je v sosednji stavbi možen nakup parkirnega prostora.

Stanovanje z dvema balkonoma za 175 tisočakov

V prvem nadstropju poslovno-stanovanjskega objekta v središču Ptuja ne naprodaj 4,5-sobno stanovanje, skupne kvadrature 116,3 kvadratnega metra. 

Stanovanje obsega dnevni prostor z jedilnico in izhodom na zaprti balkon, tri sobe, iz ene spalnice je izhod na odprti balkon, kuhinjo, prostorno kopalnico s straniščem in kadjo.

Stanovanje, ki se nahaja v stavbi iz leta 1996, se prodaja skupaj z balkonom in kletjo. Stanovanju pripada eno parkirno mesto na dvorišču za stavbo, prodaja se delno opremljeno. 

Stanovanje v dvostanovanjski hiši za 170 tisoč evrov

V Kicarju, predmestnem naselju Ptuja, prodajo stanovanje v dvostanovanjski hiši, ki je bila zgrajena leta 1979 in nazadnje prenovljena leta 2000. 

Dostop do stanovanja je povsem ločen od drugega. Stanovanje je sestavljeno iz kleti, visokega pritličja in mansarde. 

Kot so zapisali v oglasu, je stanovanje primerno za tiste ki iščejo zelen kotiček narave, možnost vrtnarjenja in urejanja okolice. Stanovanju namreč pripada kar 935 kvadratnih metrov zemljišča.

Komentarji (3)

Gulagg (ni preverjeno)

Pfuj.

Kurbinsin (ni preverjeno)

Jebi ptujsko kurjo pamet

Surfeiter (ni preverjeno)

Katero budalo, razen zagorca, bi v Ptuju kupil stanovanje ... Ptuj z okolico je psihijatrična klinika na prostem ...

Starejše novice